Please for English to go on  Events 2021

18-20.06.21 експрес профи - https://bglekari.bg/alternativna-medicina/item/2425-onlain-zoom-obuchitelni-seminari-po-segmentarna-metod-express-i-elektropunkturna-metod-voll-vega-test-biorezonansna-diagnostika-i-terapiya-informopreparati-psihosomatika?fbclid=IwAR2q7atgjDVB5_CORut9ZCGa4zQk1DiWKmqmYi-E0prcG-CHXW_wg9BpQMw базов ОНЛАЙН Zoom обучителни семинари по Сегментарна (метод Express) и Електропунктурна (метод Voll&Vega test) биорезонансна диагностика и терапия, информопрепарати, психосоматика и други за лекари и терапевти. Видео от нашите биорезонансни обучения https://www.youtube.com/watch?v=Q8JTTqpZ_xc&list=UURIl6GGjp08A-Y2L8EXGHCQ&index=31  и нашият биорезонансен ютюб канал. https://www.youtube.com/channel/UCRIl6GGjp08A-Y2L8EXGHCQ

За въпроси и записване тел. 0888572770

https://www.facebook.com/kamen.filipov.9/posts/10160852920907437   ПЛ с класическа музика - Бетовен!

  Интервю с журналиста Румен Генов от 12.10.2020   за ПЛ

Всеки би могъл да се включи в нашите ПайдаЛаджин (ПЛ) обучения - училище с терапия на различни места в България.

Който иска да се профилактира или рехабилитира от Ковид също е добре дошъл.

На разположение съм през цялото време на събитията!

Оздравителни ПайдаЛаджин(ПЛ) събития - природна енергия, биорезонанс и кинезитерапия 

Интервю с Мастер шао в Шотландия от 2012 година

Фестивал "Здравей Здраве" Стара Загора от 13.10.19 - ПайдаЛаджин лекция и практика


ПЛ и кинезитерапия на спорнтата площадка с уреди до колежа по туризъм  срещу конната база - без такса. Facebook


1. Здравей Здраве - Стара Загора 09-10.10.21 и Панагюрище 16-17.10.21 лекция Активиране на имунитета. Психична и телесна младост. Практика - ПайдаЛаджин като начин на живот.


2. Биорезонансна диагностика и терапия -  профи. Онлайн зум обучение от руски с превод на балгарски и гръцки 18-20.06.21 Цена 300 лв.  


3. 21.07-25.07.2021  Местата са ограничени. Всеки записал се ще получи програма за обучението.

Обновяване  и оздравяване с ПайдаЛаджин като начин на живот - образователно и терапевтично обучение в Изворово до Чирпан.

Цена - дарение или минимум 6 лв на час  дневно 6Х10=60

https://www.facebook.com/events/727002078112911


5. 08 или .09.2021 ПайдаЛаджин образователен и терапевтич семинар, като начин на живот в хотел  Исмена - Девин Цена - дарение или минимум 6 лв на час  дневно 6Х10=60. Хотела и храната се заплащат отделно със специална отстъпка за събитието - до 50 лв дневно.   https://ismena.bg/    https://www.facebook.com/events/112980564081567

Spa Hotel Ismena, Девин – Обновени цени 2020


 Информация от Фестивал Здравей Здраве - Стара Загора от 13.10.19 във Фейсбук  и ютюб.

Приятели и колеги, при недостатъчен брой участници си запазвам парвото да променя насрочената дата, като предварително уведомя записалите се учасници, от които съм получил обаждане по телефона и заявка за участие в конкретен практически семинар.

При невъзможност да се проведе определено събитие, се задължавам да върна предварително заплатени суми от участниците.

Старозагорски електронен вестник за метода и старозагорско издание на Здравей Здраве .Статия за пайдаладжин и Мастер Шао     Отминалите ПайдаЛаджин събития са и  тук

Отзиви

05.10.2020

Nikola Ladjov Благодарение на Пайда Ладжин за шест месеца практика се нормализира високото кръвно налягане и се нормализира теглото ми.
Подобри се сънят ми.
Намаля увеличението на простатата.
Чувствам се много по добре след ежедневните упражнения.
Благодаря.
Вярвам че ще оздравее и болното ухо на сина ми с практиката Пайда Ладжин .
Вярвам.

16.09.20 Станислав от Малта

Здравейте на всички. Искам да отбележа колко съм щастлив от факта, че мога да се самолекувам с този метод. Преди два дни получих кушетката която поръчах от Камен. Трябваше да си взема болничен и така или иначе съм вкъщи, за последните два дни направих около час и половина (5-6 пъти по 15тина минути). Имах възпалени уши - минаха ми (верно взимах и Шуслерови соли, разни други добавки), имах силни болки в лявото коляно - оправи се на 90%. Освен това се чувствам много енергичен и ми е по-лесно да държа гърба си изправен. Това ще бъде моето средство да се поддържам здрав, мисля че ще я ползвам повече и от клиентите ми даже Идеята ми на този пост е да напомня на всички колко полезно средство може да бъде това за всеки от нас, както за лечение, така и за поддържане на здравето. Поздрави от слънчева Малта Stan's Balance Clinic

от Марияна, участник в четеридневното ни ПЛ обучение в с.Бръшлян 09-12.09.20

Имах щастието да бъда на семинара на Камен Филипов в с. Бръшлян. За мен това беше едно изключително преживяване. Убедих се, че пайда ладжин е много ефективен и естествен метод за самолечение. Аз имах болки във врата и си тръгнах след три дни в доста по-добро състояние, което означава, че действа бързо. Ако човек е последователен, може да си реши почти всички здравословни проблеми. Респект и благодарност на Камен Филипов.

от  17.07.20 От Диана Йорданова Мазнева 61г. гр.Стара Загора
От известно време бях започнала да получавам крампи по краката. Бях стигнала до състояние, в което ми беше трудно да ходя. Всяка крачка беше мъчителна за мен. Започнах да пия магнезий, имах подобрение, но ми остана една схванатост на ставите. Бях изморена. Чувствах се нещастна. Нощно време си лягах сравнително рано, но постоянно се чувствах изтощена.
Една вечер като си лягах получих мисълта да си купя стъпенката. Още на сутринта си я поръчах. На първия ден от употребата й почувствах голям прилив на енергия от ходилата ми, а схванатостта на ставите на краката ми намаля значително. След няколко дена си поръчах и пейката.
За една седмица ползване на стъпенката, а от два дни и на пейката изчезна спомена ми за схванатите ми крака. Отново ходя да бягам на стадиона.
Всяка сутрин си правя Пайда на главата и ставите на краката след което ползвам стъпенката. След като се върна от работа отново ползвам стъпенката и след това пейката.
Въпреки, че си лягам по-късно от преди чувствам се енергична и щастлива!!!

Приятели на групата за самолечение с ПЛ. Искам да споделя за семинара 15-22.11.2019 г. в гр. Девин, к-с Исмена.
Благодарна съм на Камен,за създадената организация и търпение, така че да останат доволни всички присъстващи.Съчета полезното с приятното и нямаше време за скука.Резултатите накрая- физически и психически бяха прекрасни. Създадоха се нови контакти в групата, така се обогатихме всички. Аз присъствам за втори седмичен семинар, 4,5 пъти еднодневен. Разликата е огромна. Препоръчвам, всеки приел самолечение с ПЛ да се докосне до 7 или 8 дневен семинар, изживяването е фантастично. Обичам ви - ваша съмишленица Янка от Варна

Отзив от Тодор и Катя
Здравейте! Искам да използвам възможността да споделя все още пресните си чувства от завършилия вчера 8-дневен семинар в Девин!Магично място! Омайна, природа! Дивна красота! Прекрасни,великодушни Хора в лицето на собствениците на уютния,луксозен комплекс Исмена! Любезния,приветлив персонал! Топлите,релаксиращи,създадени с много старание и любов СПА процедури! Вкусната храна!Професионализма и чудесната организация!Старанието и всеотдайността! Възможността да го направим отново! Чувствам се великолепно!/ Мога да изям някой покрив!/Направих диагностики в началото и края на семинара! Резултатите са показателни,различни и повече от обнадеждаващи! Намерих посоката! Сега съм уверен! Благодаря на Групата-Венета,Янка и Димитър,Катя,на себе си,за това ,че се престраших и опитах и на Теб,Камене! Благодаря! Дерзай приятелю! Води ни напред! До нови срещи! Тодор и Катя Желязкови! Бургас 23.11.2019

Отзив от Венета
Здравейте , приятели от клуб"Пайда ". Искам да споделя с вас впечатленията си от курса в гр. Девин. Хотелът Исмена е идилия , а обучението- полезно и оздравяващо !Групата беше повече от добра и сплотена !!!Благодаря Ви мили приятели , че прекарах 8 прекрасни дни с вас .Бъдете здрави , светли позитивни, заразявайте с пайда-практика и това ще ни променя всеки ден по малко и винаги за добро. Нека отворим сърцата си за повече ЛЮБОВ ,да бъдем добри един към друг и да си помагаме винаги, когато имаме нужда .Обичам Ви и Ви желая весели КОЛЕДНИ и Новогодишни празници !!

Уважаеми приятели, с ПайдаЛаджин чрез синергия лекуваме съдбата си и обезвреждаме в себе си МИНИ с часовников механизъм, които незнайно за нас, а за някои и фатално могат да избухнат.

Мое интервю от 17.11.12 за радио Варна със спортния журналист Румен Генов 

ПайдаЛаджин (ПЛ) програма за 7-8 дни - седяща и стояща медитация, медитативно бягане , Ладжин клякане, Ладжин степенка и пейка, Wall hitting - video with master Xiao, Waist Swirling, Wall Clinging и споделяне. Важи само за практическите уроци, които са по-дълги от ден!

Важно! Носете за семинарите топло, широко и удобно спортно облекло, бански, маратонки и малка хавлия

Мое гостуване в неделното издание на " Семейно радио" в БНР,,  публикация във Великотърновски ежедневник. Борба

 Приятели, можете да видите интервюто на Стамен Стаменов чрез национална телевизия СКАТ с мастер Шао, Лазарина ван Ооствеен и Сашо, репортаж от последния семинар с мастера от 15.07.16 в хотел Хемус и участието ми с Олга в предаването "Дневниците на уфолога"


Благодаря на участниците в първият ПЛ урок на 07.08.16

Благодаря на многобройните участници в ПЛ урока - дома на културата Средец - София от 13.08,16

Благодаря на моите колеги Сашо, Митко, Петьо, Диана, Весела, Тони, Елка, Асен, Калин, Вики за присъствието и оказаната помощ на семинара в СОФИЯ на 27.08. - хотел "Рамада". Благодаря на д-р Вътова и останалите участници за положеното старание. Специални благодарности и на проф.Стаменов за подкрепата и участието.

Сърдечно благодаря на участниците, организаторите и любезните домакини за прекрасното събитие във Варна на 04.09.16 Благодаря на хората от Варна, на приятелите от Добрич и Русе.

Благодаря на колегите и участниците в четеридневния практичен семинар в Рауил 06-09.10.16.
Благодаря за поучителния семинар с мастер Шао в Англия 15-21.10.
Благодаря на участниците в двудневния селминар в Пловдив 22-23.10.16
Благодаря на проф. Горанова, колегите и участниците от проведения семинар във Волос - Гърция на 10.09. Благодаря на колегите Весела, Асен и Калин за участието и помоща в камерния семинар на 24.09 в София.
Благодаря на участниците в седемдневният практически семинар от 25.11 до 01.12.16 във Велинград и тридневната ПЛ практика в Девин от 02.12 до 04.12. Благодаря на участниците в тридневният семинар във Варна. 
Благодаря на всички участници в досегашните ми семинари.
         Благодаря на всички съмишленици, които ме подкрепят негласно и споделят семинарите по ПЛ във фейсбук и сред приятели! Разказвайте , показвайте и практикувайте в името на човешкото здраве, жизнена сила, дълголетие и просперитет.

ОТЗИВИ

Приятели, това e отзив на Анна от Варна. Тя е управител на клуб Благо-Даря, където проведохме скромен 5 часов ПайдаЛаджин семинар на 10.05.18 и основахме ПайдаЛаджин клуб.

„Имам световъртеж с гадене от 8м.Не мога да легна и да затворя очи без да не потъвам. След направени всякакви изследвания, нямам друга диагноза освен претоварване на психиката. И така вече 8м.без промяна. След пет часов семинар ПайдаЛаджин се почувствах по- лека и спокойна. Вечерта заспах без обичайните седнало положение и потъване. На следващия ден приложих отново Пайда и разтягане Ладжин и положителния резултат се повтори. Доволна и Благодарна съм на Камен Филипов за напътствията, които ми даде по време на практическия семинар във Варна. Благо-Даря-вам!“

Добавям и видеоклипчета след Пайда на коляно и отзив на Янка в края на семинара, както и някои снимки от събитието.

h   Уважаеми приятели след Пайда в зоната на колената естествено се появява Ша, която не трябва да ви плаши. Така е и при други телесни зони. Това са токсини от тъканите, които са „изпомпени“ чрез постепенно пляскане с ръце. Няма спукване на кръвоносни съдове, тъй като продължавайки с пляскането тъмните петна постепенно се разнасят. Така се активира локалното кръвообращение, тъканите и съдовете се очистват от токсини, а костните и хрущялните структури започват да регенерират Не е хематом и тромб няма да се откъсне за да предизвика инсулт или инфаркт. Ще чуете и отзивите на някои участници след семинара.

htt   Приятели, всеки сам може да си направи изводите след като чуе отзива на Янка в края на варненския ПайдаЛаджин семинар

   Николай за ПайдаЛаджин практически семинар

Приятели и колеги, поне веднъж годишно за няколко дни на нашите ПЛ уроци добавете нови, интересни и полезни знания чрез природен и научен подход към нашия организъм и неговите безкрайни механизми на действие, за да повишите максимално ефективността на своята работа в желаните от вас насоки за решаването на сложни казуси. Не пропускайте тази възможност!

ПайдаЛаджин е холистична практика и ценност за човечеството. Методът е една от най-популярните и ефективни практики в света (резултати са налице след третата минута) – с хилядолетна история и с нова интерпретация от мастер Шао през последните 8 години и от нас - неговите ученици.

Практиката дава ясна и разбираема терапевтична концепция, в която ударението се поставя върху потенциалната способност на тялото само да се привежда в равновесие.

ПайдаЛаджин е уникална форма на енергийно и цялостно нервно-мускулно възстановяване. Човек сам чрез Методиката въздейства на тялото не само чрез енергийната система, но и чрез познатите ни от физиологията нервна, лимфна и кръвоносна системи. Ефективността на метода за кратък времеви период при проблеми с вътрешните органи е известна на хиляди хора по света. Повече информация за метода може да прочетете на сайта ни

Обучението в теорията и практиката ПайдаЛаджин е организирано в кратки и семинари от 5 до 7 дни, за да могат след това участниците уверено да практикуват и приложат придобитите знания.

Чрез научените упражнения можете да третирате редица проблеми на опорно-двигателния апарат, някои дихателни проблеми, проблеми с бъбреците и други.

Практикуването на ПайдаЛаджи започва още на първия ден на семинара

ОтзиОтзив от Руси 26.03.19

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО Е УЧАСТНИЦИТЕ В СЕМИНАРИТЕ ДА СА ПРОЧЕЛИ КНИГАТА на мастер Шао И ДА СА ПРАКТИКУВАЛИ ПАЙДАЛАДЖИН.

X

Biomedis Europe

All rights reserved.