Please for English to go on  Events 2021

" Чух и забравих, видях и запомних, преживях и разбрах" Конфуций 551 пр.Хр. -  478 пр.Хр.

Записване до 08.12.21

15-19.12.21 ще проведем последното за 2021 година ПЛ оздравително обучение в Исмена-Девин.

 https://www.facebook.com/events/824597644781363 Единична стая - 75 лева нощувка със закуска, двойна 65 на човек.

Spa Hotel Ismena, Девин – Обновени цени 2020

ПайдаЛаджин образователен и терапевтич семинар, като начин на живот в хотел  Исмена - Девин Цена - дарение или минимум 8 лв на час дневно 7- 8 часа.   https://ismena.bg/ 


 https://bglekari.bg/alternativna-medicina/item/2425-onlain-zoom-obuchitelni-seminari-po-segmentarna-metod-express-i-elektropunkturna-metod-voll-vega-test-biorezonansna-diagnostika-i-terapiya-informopreparati-psihosomatika?fbclid=IwAR2q7atgjDVB5_CORut9ZCGa4zQk1DiWKmqmYi-E0prcG-CHXW_wg9BpQMw ОНЛАЙН Zoom обучителни семинари по Сегментарна (метод Express) и Електропунктурна (метод Voll&Vega test) биорезонансна диагностика и терапия, информопрепарати, психосоматика и други за лекари и терапевти. Видео от нашите биорезонансни обучения https://www.youtube.com/watch?v=Q8JTTqpZ_xc&list=UURIl6GGjp08A-Y2L8EXGHCQ&index=31  и нашият биорезонансен ютюб канал. https://www.youtube.com/channel/UCRIl6GGjp08A-Y2L8EXGHCQ

За въпроси и записване тел. 0888572770

https://www.facebook.com/kamen.filipov.9/posts/10160852920907437   ПЛ с класическа музика - Бетовен!

  Интервю с журналиста Румен Генов от 12.10.2020   за ПЛ

Всеки би могъл да се включи в нашите ПайдаЛаджин (ПЛ) обучения - училище с терапия на различни места в България.

Който иска да се профилактира или рехабилитира от Ковид също е добре дошъл.

На разположение съм през цялото време на събитията!

Оздравителни ПайдаЛаджин(ПЛ) събития - природна енергия, биорезонанс и кинезитерапия 

Интервю с Мастер шао в Шотландия от 2012 година

Фестивал "Здравей Здраве" Стара Загора от 13.10.19 - ПайдаЛаджин лекция и практика


ПЛ и кинезитерапия на спорнтата площадка с уреди до колежа по туризъм  срещу конната база - без такса. Facebook


1. Здравей Здраве - Стара Загора 09-10.10.21 и Панагюрище 16-17.10.21 лекция Активиране на имунитета. Психична и телесна младост. Практика - ПайдаЛаджин като начин на живот.


2. ПСИХОСОМАТИКА https://bglekari.bg/alternativna-medicina/item/2425-onlain-zoom-obuchitelni-seminari-po-segmentarna-metod-express-i-elektropunkturna-metod-voll-vega-test-biorezonansna-diagnostika-i-terapiya-informopreparati-psihosomatika?fbclid=IwAR2q7atgjDVB5_CORut9ZCGa4zQk1DiWKmqmYi-E0prcG-CHXW_wg9BpQMw

Онлайн зум обучение с д-р Елена Петрова от руски с превод на балгарски и гръцки 05-07.11.21 Цена 150 Евро  


5.12.2021 ПайдаЛаджин образователен и терапевтич семинар, като начин на живот в хотел  Исмена - Девин Цена - дарение или минимум 8 лв на час  дневно 8 часа   https://ismena.bg/


 Информация от Фестивал Здравей Здраве - Стара Загора от 13.10.19 във Фейсбук  и ютюб.

Приятели и колеги, при недостатъчен брой участници си запазвам парвото да променя насрочената дата, като предварително уведомя записалите се учасници, от които съм получил обаждане по телефона и заявка за участие в конкретен практически семинар.

При невъзможност да се проведе определено събитие, се задължавам да върна предварително заплатени суми от участниците.

Старозагорски електронен вестник за метода и старозагорско издание на Здравей Здраве .Статия за пайдаладжин и Мастер Шао     Отминалите ПайдаЛаджин събития са и  тук

Отзиви

05.10.2020

Nikola Ladjov Благодарение на Пайда Ладжин за шест месеца практика се нормализира високото кръвно налягане и се нормализира теглото ми.
Подобри се сънят ми.
Намаля увеличението на простатата.
Чувствам се много по добре след ежедневните упражнения.
Благодаря.
Вярвам че ще оздравее и болното ухо на сина ми с практиката Пайда Ладжин .
Вярвам.

16.09.20 Станислав от Малта

Здравейте на всички. Искам да отбележа колко съм щастлив от факта, че мога да се самолекувам с този метод. Преди два дни получих кушетката която поръчах от Камен. Трябваше да си взема болничен и така или иначе съм вкъщи, за последните два дни направих около час и половина (5-6 пъти по 15тина минути). Имах възпалени уши - минаха ми (верно взимах и Шуслерови соли, разни други добавки), имах силни болки в лявото коляно - оправи се на 90%. Освен това се чувствам много енергичен и ми е по-лесно да държа гърба си изправен. Това ще бъде моето средство да се поддържам здрав, мисля че ще я ползвам повече и от клиентите ми даже Идеята ми на този пост е да напомня на всички колко полезно средство може да бъде това за всеки от нас, както за лечение, така и за поддържане на здравето. Поздрави от слънчева Малта Stan's Balance Clinic

от Марияна, участник в четеридневното ни ПЛ обучение в с.Бръшлян 09-12.09.20

Имах щастието да бъда на семинара на Камен Филипов в с. Бръшлян. За мен това беше едно изключително преживяване. Убедих се, че пайда ладжин е много ефективен и естествен метод за самолечение. Аз имах болки във врата и си тръгнах след три дни в доста по-добро състояние, което означава, че действа бързо. Ако човек е последователен, може да си реши почти всички здравословни проблеми. Респект и благодарност на Камен Филипов.

от  17.07.20 От Диана Йорданова Мазнева 61г. гр.Стара Загора
От известно време бях започнала да получавам крампи по краката. Бях стигнала до състояние, в което ми беше трудно да ходя. Всяка крачка беше мъчителна за мен. Започнах да пия магнезий, имах подобрение, но ми остана една схванатост на ставите. Бях изморена. Чувствах се нещастна. Нощно време си лягах сравнително рано, но постоянно се чувствах изтощена.
Една вечер като си лягах получих мисълта да си купя стъпенката. Още на сутринта си я поръчах. На първия ден от употребата й почувствах голям прилив на енергия от ходилата ми, а схванатостта на ставите на краката ми намаля значително. След няколко дена си поръчах и пейката.
За една седмица ползване на стъпенката, а от два дни и на пейката изчезна спомена ми за схванатите ми крака. Отново ходя да бягам на стадиона.
Всяка сутрин си правя Пайда на главата и ставите на краката след което ползвам стъпенката. След като се върна от работа отново ползвам стъпенката и след това пейката.
Въпреки, че си лягам по-късно от преди чувствам се енергична и щастлива!!!

Приятели на групата за самолечение с ПЛ. Искам да споделя за семинара 15-22.11.2019 г. в гр. Девин, к-с Исмена.
Благодарна съм на Камен,за създадената организация и търпение, така че да останат доволни всички присъстващи.Съчета полезното с приятното и нямаше време за скука.Резултатите накрая- физически и психически бяха прекрасни. Създадоха се нови контакти в групата, така се обогатихме всички. Аз присъствам за втори седмичен семинар, 4,5 пъти еднодневен. Разликата е огромна. Препоръчвам, всеки приел самолечение с ПЛ да се докосне до 7 или 8 дневен семинар, изживяването е фантастично. Обичам ви - ваша съмишленица Янка от Варна

Отзив от Тодор и Катя
Здравейте! Искам да използвам възможността да споделя все още пресните си чувства от завършилия вчера 8-дневен семинар в Девин!Магично място! Омайна, природа! Дивна красота! Прекрасни,великодушни Хора в лицето на собствениците на уютния,луксозен комплекс Исмена! Любезния,приветлив персонал! Топлите,релаксиращи,създадени с много старание и любов СПА процедури! Вкусната храна!Професионализма и чудесната организация!Старанието и всеотдайността! Възможността да го направим отново! Чувствам се великолепно!/ Мога да изям някой покрив!/Направих диагностики в началото и края на семинара! Резултатите са показателни,различни и повече от обнадеждаващи! Намерих посоката! Сега съм уверен! Благодаря на Групата-Венета,Янка и Димитър,Катя,на себе си,за това ,че се престраших и опитах и на Теб,Камене! Благодаря! Дерзай приятелю! Води ни напред! До нови срещи! Тодор и Катя Желязкови! Бургас 23.11.2019

Отзив от Венета
Здравейте , приятели от клуб"Пайда ". Искам да споделя с вас впечатленията си от курса в гр. Девин. Хотелът Исмена е идилия , а обучението- полезно и оздравяващо !Групата беше повече от добра и сплотена !!!Благодаря Ви мили приятели , че прекарах 8 прекрасни дни с вас .Бъдете здрави , светли позитивни, заразявайте с пайда-практика и това ще ни променя всеки ден по малко и винаги за добро. Нека отворим сърцата си за повече ЛЮБОВ ,да бъдем добри един към друг и да си помагаме винаги, когато имаме нужда .Обичам Ви и Ви желая весели КОЛЕДНИ и Новогодишни празници !!

Уважаеми приятели, с ПайдаЛаджин чрез синергия лекуваме съдбата си и обезвреждаме в себе си МИНИ с часовников механизъм, които незнайно за нас, а за някои и фатално могат да избухнат.

Мое интервю от 17.11.12 за радио Варна със спортния журналист Румен Генов 

ПайдаЛаджин (ПЛ) програма за 7-8 дни - седяща и стояща медитация, медитативно бягане , Ладжин клякане, Ладжин степенка и пейка, Wall hitting - video with master Xiao, Waist Swirling, Wall Clinging и споделяне. Важи само за практическите уроци, които са по-дълги от ден!

Важно! Носете за семинарите топло, широко и удобно спортно облекло, бански, маратонки и малка хавлия

Мое гостуване в неделното издание на " Семейно радио" в БНР,,  публикация във Великотърновски ежедневник. Борба

 Приятели, можете да видите интервюто на Стамен Стаменов чрез национална телевизия СКАТ с мастер Шао, Лазарина ван Ооствеен и Сашо, репортаж от последния семинар с мастера от 15.07.16 в хотел Хемус и участието ми с Олга в предаването "Дневниците на уфолога"


Благодаря на участниците в първият ПЛ урок на 07.08.16

Благодаря на многобройните участници в ПЛ урока - дома на културата Средец - София от 13.08,16

Благодаря на моите колеги Сашо, Митко, Петьо, Диана, Весела, Тони, Елка, Асен, Калин, Вики за присъствието и оказаната помощ на семинара в СОФИЯ на 27.08. - хотел "Рамада". Благодаря на д-р Вътова и останалите участници за положеното старание. Специални благодарности и на проф.Стаменов за подкрепата и участието.

Сърдечно благодаря на участниците, организаторите и любезните домакини за прекрасното събитие във Варна на 04.09.16 Благодаря на хората от Варна, на приятелите от Добрич и Русе.

Благодаря на колегите и участниците в четеридневния практичен семинар в Рауил 06-09.10.16.
Благодаря за поучителния семинар с мастер Шао в Англия 15-21.10.
Благодаря на участниците в двудневния селминар в Пловдив 22-23.10.16
Благодаря на проф. Горанова, колегите и участниците от проведения семинар във Волос - Гърция на 10.09. Благодаря на колегите Весела, Асен и Калин за участието и помоща в камерния семинар на 24.09 в София.
Благодаря на участниците в седемдневният практически семинар от 25.11 до 01.12.16 във Велинград и тридневната ПЛ практика в Девин от 02.12 до 04.12. Благодаря на участниците в тридневният семинар във Варна. 
Благодаря на всички участници в досегашните ми семинари.
         Благодаря на всички съмишленици, които ме подкрепят негласно и споделят семинарите по ПЛ във фейсбук и сред приятели! Разказвайте , показвайте и практикувайте в името на човешкото здраве, жизнена сила, дълголетие и просперитет.

ОТЗИВИ

Приятели, това e отзив на Анна от Варна. Тя е управител на клуб Благо-Даря, където проведохме скромен 5 часов ПайдаЛаджин семинар на 10.05.18 и основахме ПайдаЛаджин клуб.

„Имам световъртеж с гадене от 8м.Не мога да легна и да затворя очи без да не потъвам. След направени всякакви изследвания, нямам друга диагноза освен претоварване на психиката. И така вече 8м.без промяна. След пет часов семинар ПайдаЛаджин се почувствах по- лека и спокойна. Вечерта заспах без обичайните седнало положение и потъване. На следващия ден приложих отново Пайда и разтягане Ладжин и положителния резултат се повтори. Доволна и Благодарна съм на Камен Филипов за напътствията, които ми даде по време на практическия семинар във Варна. Благо-Даря-вам!“

Добавям и видеоклипчета след Пайда на коляно и отзив на Янка в края на семинара, както и някои снимки от събитието.

h   Уважаеми приятели след Пайда в зоната на колената естествено се появява Ша, която не трябва да ви плаши. Така е и при други телесни зони. Това са токсини от тъканите, които са „изпомпени“ чрез постепенно пляскане с ръце. Няма спукване на кръвоносни съдове, тъй като продължавайки с пляскането тъмните петна постепенно се разнасят. Така се активира локалното кръвообращение, тъканите и съдовете се очистват от токсини, а костните и хрущялните структури започват да регенерират Не е хематом и тромб няма да се откъсне за да предизвика инсулт или инфаркт. Ще чуете и отзивите на някои участници след семинара.

htt   Приятели, всеки сам може да си направи изводите след като чуе отзива на Янка в края на варненския ПайдаЛаджин семинар

   Николай за ПайдаЛаджин практически семинар

Приятели и колеги, поне веднъж годишно за няколко дни на нашите ПЛ уроци добавете нови, интересни и полезни знания чрез природен и научен подход към нашия организъм и неговите безкрайни механизми на действие, за да повишите максимално ефективността на своята работа в желаните от вас насоки за решаването на сложни казуси. Не пропускайте тази възможност!

ПайдаЛаджин е холистична практика и ценност за човечеството. Методът е една от най-популярните и ефективни практики в света (резултати са налице след третата минута) – с хилядолетна история и с нова интерпретация от мастер Шао през последните 8 години и от нас - неговите ученици.

Практиката дава ясна и разбираема терапевтична концепция, в която ударението се поставя върху потенциалната способност на тялото само да се привежда в равновесие.

ПайдаЛаджин е уникална форма на енергийно и цялостно нервно-мускулно възстановяване. Човек сам чрез Методиката въздейства на тялото не само чрез енергийната система, но и чрез познатите ни от физиологията нервна, лимфна и кръвоносна системи. Ефективността на метода за кратък времеви период при проблеми с вътрешните органи е известна на хиляди хора по света. Повече информация за метода може да прочетете на сайта ни

Обучението в теорията и практиката ПайдаЛаджин е организирано в кратки и семинари от 5 до 7 дни, за да могат след това участниците уверено да практикуват и приложат придобитите знания.

Чрез научените упражнения можете да третирате редица проблеми на опорно-двигателния апарат, някои дихателни проблеми, проблеми с бъбреците и други.

Практикуването на ПайдаЛаджи започва още на първия ден на семинара

ОтзиОтзив от Руси 26.03.19

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО Е УЧАСТНИЦИТЕ В СЕМИНАРИТЕ ДА СА ПРОЧЕЛИ КНИГАТА на мастер Шао И ДА СА ПРАКТИКУВАЛИ ПАЙДАЛАДЖИН.

За информация моля звънете на 0888572770 за да намерим най-доброто за вас решение.
Цена на обучението – дарение или 6лв. на час преподаване. Издаваме фактура при необходимост от фирмата ни БИОСИНЕРГИЯ ООД
Важно!!! – Най-добре е навреме да се възстановим, обновим и стабилизираме имунитета чрез силата на природата, медитация и концентрация, дихателни и физически упражнения, естествено хранене и ПЛ!
Събитията ни са незабравимо преживяване с уникална и магнетична природа, както и гостоприемни домакини!
Още инфо на https://biomedis-bg.eu/events
Вече шеста година провеждаме ПайдаЛаджин (ПЛ) обучения. Всеки човек, ценящ достатъчно себе си би могъл да се възползва по-навреме.
Освен ПЛ ви очакват при необходимост биорезонанс, както и тайни упражнения от Тай Чи и Ци Гун за усилване на бъбречната и цялостната енергия, медитативен джогинг, стояща, седяща медитация и още полезни новости.
В теоретичната част, която ще разпределим между практиките, освен темата ще обсъдим:
1.Работещи практически действия за ежедневно подобряване на имунитета и организма
2. Кое е най-лечебно и ефективно за всеки организъм?
3. Как да сме най-ефективни с хранителен режим, дишане и балансиране на емоции? Защо са полезни секретите на организма ни?
4. Какво сме ние - тяло, душа и дух ли само?
5. Кое е по-съществено и формиращо - видимото или невидимото, физичното или метафизичното?
6. Ще обсъдим Източната и Китайската медицина – с теория и практика.
7.Как се отразяват болката, дискомфорта и сковаността на тялото и каква е връзката на проблема със съответните меридиани и органи.
8. Ще говорим за качеството на питейната вода, храна и дишане, както и за други актуални теми.
Народната странджанска певица Милка Андреева написа текст и композира песен за Мастер Шао и ПЛ. https://www.youtube.com/watch?v=T4TVLZ179uM
PaidaLajin (PL) workshop in Bulgaria with nature, energy, Bulgarian hospitality& tradition.
Participants will take part in Zen jogging, Tie Qian Gong, sitting and standing meditation, waist swirling, hitting a wall, knowledge on the self-healing, Paida & Lajin theory and practice, sharing of experience and more.
This will be workshop for participants that are already familiar with PL and are generally well in good health. This will be a great opportunity to significantly boost your health. This will be fun and focused healing with a great group of people that I personally know.
Participants will practice PL in a community setting as a way to maintain good health.
PL is way of life, simple and powerful methods of self healing by activating your own immune system, just natural self- healing.
According to Yellow Emperor's Inner Canon, diseases are caused by blockage of meridians.
Clearing the meridians can therefore heal diseases.
PL are promoted as self-healing methods. The methods are simple and powerful. They will help you activate your own immune and self healing system. The result is that you will be less likely to rely on taking medication, experience less suffering, and more actively prevent the causes by managing your health through natural self healing processes.
PL are not meant for substituting medical treatment. Please consult a qualified medical practitioner for any of your health issues.
To be legally safe, we would also recommend that you obtain people's consent before practice PL on them.
Below are a few on-line sources (in English) to assist you to embark on the journey of self-healing.
1. PL Official English Site http://paidalajin.com/en/
(provides all updates of seminars and workshops, in addition to case and video sharing, etc.)
2. American non-profit PL Organization www.pailala.org
(provides fee based learning courses, in addition to video and case sharing, online store, etc.)
3. The first film about PL (60 min's long, narrated in Chinese with Chinese and English subtitle)
4. Online store in North America - pailala.org/shop
5. Youtube channel https:///channel/UCcCQdxbd5-6bj1iS5_gFGIA<br< a=""> />6. Facebook Page </br<>https://www.facebook.com/PaidaLajinGlobal/?ref=bookmarks
7. Facebook Global Discussion Group https://www.facebook.com/groups/453758378148733
8. Consultation with Global PL coaches via email Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
9. PL Audio book in English http://www.ximalaya.com/42018531/album/5160827
10. PL theory PPT https://docs.google.com/…/1-9xeweES1dSnXMwnbsxr2j_ZGxq…/pub…
11. PL method intro PPT https://docs.google.com/…/1tz6ijfKQ7yDgowRbGIZj-tQDv7A…/pub…
12. A Summary to PL PPT (include TCM theories, answers to frequently asked questions on PL)
https://docs.google.com/…/1GWmLUs_fUkK8tSAtmyEBLiH9sKW…/pub…
13. PL Handbook Download in Multiple Languages http://pailala.org/download-category/download/
Dear friends and colleagues, you will learn how to make your life healthier through PL.
The workshop is for all who are ready to wake up and make holistic changes with themselves.
The method does not confront official medicine and alternative science.
My name is Kamen Filipov Ms in Physiotherapy & Sport's Science Teacher, PL student of Master Xiao and organiser the event.
My diplomas, certificates and courses
1983-87- Sport University" Sofia - Sports Science teacher,
1994-95 - Reflex therapy,
1996- Special Massage Course of Japan therapy - Yumeiho,
1996-99-NSA Sofia - Diploma for physiotherapy,
1997-98-NSA Sofia - Diploma for Chinese Traditional Methods - Acupuncture and Moxa therapy,
1998 - a course on the basics of iris diagnostics and natural treatment,
2012- Moscow - Course of Vega Test, Voll Diagnosis, Exogenous and Endogenous Resonance Therapy, Homoeopathy, Dr. Rekeveck's Homo toxicology, Quantum Therapy,
In 2016 - participation in 2 one-week practical PaidaLajin workshop with Master Xiao 09-15.07.16 in Sofia and 16-21.10. in England.
Work
1987-1994- town Yambol, teacher of swimming and volleyball,
1995-2004 - Medical Centre "Biostimul" - Sofia as a physiotherapist,
From 2005 until now I work in my "Holistic, Physiotherapy and Prevention Centre" town of Burgas as a physiotherapist.
Носете си бански, чехли или обувки за зала, а за открито - топло и леко спортно облекло с обувки непропускащи роса.
Уроците по ПайдаЛаджин (ПЛ) са за да се научим как в домашни условия да подобряваме цялостното си състояние.
Заниманията в група мотивират участниците за постигане на по-добри резултати.
Навреме свършената работа ни спестява безброй тревоги!
Приемаме дарения, за да отидем при тези, които не могат да дойдат при нас!
Казвам се Камен Филипов. Като спортен педагог и кинезитерапевт съм натрупал повече от 35 години професионален опит. Помогнал съм на стотици пациенти в различна възраст и заболявания значително да подобрят състоянието си..
Провел съм повече от 50 ПЛ практически събития от 4 часови до осем дневни. Стотици хора се обучиха и успешно се справят със здравните си проблеми и се профилактират без да боледуват.
Надявам се скоро медицината, от която съм и аз част да не изпада в безпомощност при тежки клинични случаи. Така всички специалисти биха работили с радост с по-здрави пациенти.
Дано за в бъдеще и спешните инциденти да стават все по-малко, а обществото осъзнато да поеме отговорността за собственото си здраве в свои ръце.
Уроците ни включват медитативни, дихателни практики, Пайда, Ладжин и енергизиращи упражнения.
ПЛ е световно движение и начин на живот за естествено активиране на самовъзстановителните възможности на организма и не е медицинска терапия.
Можем ли да простим на себе си и хората около нас, както и да обичаме истински враговете си ? При отговор -ДА, ПЛ ще работи по-добре за вас.
Съжалявам, моля те прости ми, благодаря и обичам те са ключови думи, които си казваме на себе си, на нашите органи и системи, на някой друг и на практикуващите с нас по време на ПЛ.
Сърцето се отваря, когато по време на практика затворим очите си.
Мотивирани ли сте за лична, социална хармония и здравна промяна, значи ПЛ е подходящ за вас.
Желаете ли да се обновите докато сте на земята? ПЛ е възможност тук и сега!
Как да подобрим състоянието на организма си, как да сме в помощ при необходимост на семейството и приятели, въпреки външната агресивна среда? Това са важни детайли, които ще научите по време на уроците ни.
Човешкият живот се губи за секунди по различни причини, а е безценен.
Мои дипломи, свидетелства и курсове
1983-87-ВИФ „Г.Димитров” София -учител и треньор по волейбол
1994-95- ВИФ „Г.Димитров” София –рефлексотерапия
1996- „Биоенергоспектър” София – курс по източен специален масаж-Юмейхо
1996-99-НСА София – Кинезитерапевт
1997-98-НСА София – Китайски традиционни методи – акупунктура и мокситерапия
1998 –Холистичен център „ДАР” София – курс по основи на ирисовата диагностика и природолечение
2002-2005-НСА София – магистър кинезитерапевт в ортопедия, травматология, педиатрия, мануална терапия и китайски традиционни методи на лечение
2012-Москва-Вегеторезонансен тест, диагностика по Фол, екзогенна и ендогенна биорезонансна терапия, хомеопатия, хомотоксикология по метода на д-р Рекевек, квантова терапия
През 2016 г.- участие в 2 едноседмични практически ПЛ уъркшопа с Мастер Шао 09-15.07.16 в София и 16-21.10.16 в Англия.
Работа
1987-1994-УСШ Ямбол, учител по плуване и волейбол
1995-2004-Кинезитерапевт в медицински център „Биоенергоспектър” и „Биостимул”- София
От 2005-до сега работи в своя "Холистичен, физиотерапевтичен и профилактичен център” Бургас като кинезитерапевт https://biomedis-bg.eu/service
Организирам образователни семинари на тема „ Иновационни биорезонансни технологии за диагностика и терапия ”
Какво е ПЛ? Не е само енергизиращи упражнения за потупване и разтягане, а начин на живот, включващ природосъобразно хранене, медитативни, дихателни техники и други дейности.
Пайда е потупване на определена кожна зона, а Ладжин е пасивно разтягане на сухожилията, фасциите и мускулите от различни позиции с уреди и без уреди.
От Пайда при начинаещите може да се появи „Ша“- обикновено тъмни петна на повърхността на кожата. Това са шлаки и токсини от лимфа и вторична кръвна плазма и токсична кръв. Няма спукване на кръвоносните съдове - няма хематом, тъй като след още потупване Ша се разнася. Няма опасност за инсулт и инфаркт.
Най-популярно е разтягането с Ладжин пейка. Съществуват и редица други ефективни Ладжин упражнения.
Потупванията Пайда се извършват по различни телесни зони по цялото тяло - минимум 3-5-10 мин. Кожата може да се зачерви или да изглежда като насинена - това е Ша. Появата на цветни петна от Ша, бучки и подуване в областите, подложени на "тупане" са индикация за енергийни блокажи, наличие на „латентни заболявания“ и представлява лечебна реакции.
Потупването на зона може да продължи и повече от 20 минути, за да бъде още по-ефективно, а и Ша ще започне да се РАЗНАСЯ. АБСОРБИРА СЕ ОТ ЛИМФНАТА СИСТЕМА, част от Ша се преработва от организма, а друга част ЧРЕЗ ОТДЕЛИТЕЛНИТЕ ОРГАНИ СЕ ИЗХВЪРЛЯ НАВЪН.
Как работи ПЛ?
В основата на терапията стои разблокирането на енергията Чи. Енергийните блокажи по енергийните ни меридиани и цялото тяло са причина за намаляване на енергийния ни капацитет и са основният "виновник" за болестите ни.
Невидимото формира видимото
Когато човек изпитва болка в определена част от тялото, това означава, че в нея е нарушен потока на Чи. Заедно с разтягането, методът работи за изчистване на блокираните меридиани, за възстановяване и повишаване на енергията Чи. Това естествено помага на тялото да се отърве от симптомите, които са хилядите болести от които страда човечеството.
Мастер Шао започва да разпространява тази лесна, но забравена от хората хилядолетна философия и практика през 2010 година, обединявайки Ладжин с Пайда.
Пайда е многократното потупване на една зона на тялото, което поражда затопляне на третираните тъкани и активиране на детоксикацията. Активират се хормонални, биохимични и електромагнитни промени. Това помага на Чи да тече без блокажи. Ян се издига, Ин се топи и тялото се освобождава от натрупваните токсини, променени клетки и блокажи.
Редица естествени лечения от традиционната китайска медицина целят именно това и включват използване на билки, въвеждане на игли, натиск на определени точки и други, които подпомагат на организма да се справи с болестта, но това е помощ отвън и е с по-ограничено въздействие.
Самолечението чрез ПЛ осигурява невероятен лечебен ефект, без да се налага прием на билки и каквито и да е натурални вещества, защото организма е създаден от създателя като автономна система, която сама си произвежда необходимите вещества - ензими, витамини, микроелементи, хормони и др..
Свидетелствата за лечебния ефект на ПЛ има от хиляди практикуващи от всички континенти. Можете да ги намерите в Интернет и в сайта ни.
Вие сами можете да почувствате резултат само след първите 3-5 мин. активно практикуване на ПЛ.
Какво казват критиците?
Освен привърженици, ПЛ има и редица критици, които се страхуват от популярността и ефективността на метода, а най-вероятно не са и го пробвали. Според тях ПЛ застрашава редица лечителски професии, но това не е вярно. ПЛ е синергия на всички алтернативни и медицински терапевтически методи и може да е само в помощ при лечението на различни заболявания.
Многобройните практически уроци проведени от Мастер Шао в повече от 30 държави по света, както и стотиците хиляди отзиви от излекувани пациенти показва, че ПЛ може да изцелява или облекчава симптомите на широк спектър от заболявания – настинки, пневмонии, болки по тялото, болест на Алцхаймер, инсулт, парализа, хипертония, бъбречна недостатъчност, дори рак и аутизъм.
ПЛ е неинвазивна терапия с концентрация.
Уважаеми приятели и колеги, ще научите как чрез ПЛ резултатно да регулирате здравето си през всички сезони.
Практическите уроци са за всички любопитни, които са готови да направят промени със себе си.
Методът не конфронтира официалната и алтернативна наука.
Практическите уроци включват ПЛ практика и теория.
https://biomedis-bg.eu/blog
https://biomedis-bg.eu/paidalajinbg
X

Biomedis Europe

All rights reserved.