ПайдаЛаджи

Приятели, започвам с шеговита закачка от вечния кумик Георги Парцалев от стената ми във фейсбук

Начина на живот ПайдаЛаджин(ПЛ) е полезен за тези от вас, които са готови да поемат отговорността за живота си в собствени ръце, разбира се с нашата професионална помощ и подкрепа.

ПЛ е възможност за всеки по всяко време да е максимално полезен поне на себе си и на семейството си.

ПЛ не е медицинско лечение

ПЛ няма за цел да замени медицинската диагноза и лечение

Вслушвайте се в съветите на личния ви лекар.

Публикации за ПЛ:

ЗДРАВЕТО - 13.07.16  Електронно списание

За ПайдаЛаджин   интервю с мастер Шао в Англия за седемдневните ПЛ семинари от 22.10.16 и прогнозата му за лидерството на България за популяризирането на ПЛ, което се сбъдва днес.

С Виолета Димитрова сме в Неделно радио на програма Христо Ботев от 02.10.17 год и разговаряме за ПайдаЛаджин

Публикация за ПЛ от вестник Борба - В. Търново от 06.09.17   Народен Спорт-Варна  за ПайдаЛаджин     Народен Спорт-Варна  - Публикация

Приятели и съмишленици знаете, че както природата така и ние сме божествено творение. Можем по подобие на твореца чрез съзнателна воля и действия да променяме посоката и скоростта на житейския ни път. За да се случват качествено тези промени е необходимо да сме все по-пречистени. Така резонансните ни комуникации с вселенския разум могат да са по-ясни и оптимални. Днес много от нас частично са прекъснали тези връзки, както и със самите себе си – вътрешно сме разделени (ум и сърце).

Забравили сме по различни причини, че мъдрите, прости и вродени механизми за самовъзстановяване и оздравяване са заложени естествено в нас от твореца. А дали имаме намерение и желание да ги активираме? Как да го направим и как да продължим уверено? На тези и други въпроси, които някои от нас си задават, вероятно се опитват да си отговорят чрез теория и практика.


Хората днес постоянно търсят външни източници за лечение и профилактика – медицинска дейност, медикаменти, лекарства, хомеопатия, билки, терапевти, операции, духовни лечители, гадатели и др. Искаме друг да поеме отговорност за нашия физически и емоционален дискомфорт, като нашите способности постепенно закърняват. Защо ли? Защото сме станали поради много причини мързеливи, мнителни, нерешителни, страхливи, научни, горделиви - качества, които не са в наша полза. Не отричам, че понякога се налага чужда, компетентна и професионална помощ. Да, необходими са общи усилия при различни житейски ситуации и затова сме социална общност.

Животинският свят в природата рядко има личен лекар. Болните животни се усамотяват, спират да приемат храна и вода. Така спирайки външния прием, се активират вътрешните регенеративни механизми напълно естествено.
Според древната китайска медицина императорът в нашия организъм е Сърцето. То контролира жизнените процеси и мобилизира ресурсите на империята с останалите органи в единен механизъм при възстановяване.
А трябва ли ние разумните, можещите и знаещите да стигаме до самолечение и лечение? Отговорът е, че не би трябвало. Но повечето от нас сме пропуснали ранното си възпитание и образование в тази насока и не сме оползотворили правилно необходимото време за профилактика.
Да запретнем ли ръкави сега за да се въведем във форма или да отлагаме? Често казвам, че ние сме бомби с тиктакащ механизъм и при взривяване последствията в някои случаи могат и да са непоправими.

Балансирането на здравето ни е наше основно право и перманентно задължение - стига да не си пречим. Можем да достигнем момента на хармония, а след това да се профилактираме. С какво? С Пайда и Ладжин – древни и лесни даоиски практики, които са синергия и начин на живот. Те са добре забравени от хилядолетия естествени методи и днес се възраждат отново за света чрез мастер Шао и неговите ученици.

ПайдаЛаджин чрез постоянно и ежедневно практикуване дава прекрасни резултати. При много хора тази практика вече е и начин на живот. Даже и най-необразованите по света могат лесно да научат този метод и сами да активират вродените механизми за самолечение.


Това не е медицинска терапия.

Методите са неинвазивни, включващи упражнения за пасивно разтягане на сухожилия и тъкани от различни позиции– това е Ладжин и пляскане по различни телесни зони - Пайда. Подобни методи са йога, тай-чи, цигун и др.


Самолечението с ПЛ няма за цел да замести професионалните медицински съвети и лечения, а да допълни това, което липсва в света на съвременната медицина. Не пренебрегвайте професионален лекарски съвет, по отношение на вашето здраве.


С Пайда ние активираме цялостната и локална енергия на организма ни, като същевременно чрез третираните зони отпушваме и енергийните ни меридиани. Пляскаме зона по зона - цялото тяло. Така се извличат постепенно токсините и отровните отпадъци към кожата и отделителната система, (т.нар. Ша) и процесът на саморегенерация на вътрешните органи и функции се задейства рефлекторно чрез кожните зони. Пляскането с постепенна сила по дадена зона от тялото предизвиква и локална активация на енергията, а оттам и на кръвообращението, биохимични и хормонални промени, активира се производството на стволови клетки. Всички вредни отпадъци, токсини, образования, се извеждат естествено от тялото чрез отделителната система, както и през кожата. Старите и нефункционални тъкани се разрушават, а на тяхно място се формират нови и активни структури..

No construction without destruction.


Пайда е съществено важна автотерапия и за ставния ни апарат, тъй като жизнената ни енергия подобрява микроциркулацията, чрез осмоза ставите получават необходимите питателни вещества, активира се регенерацията и детоксикацията на третирания участък.

Някои токсини от горната част на тялото е възможно да се изведат и чрез повръщане.

Не се налага да убиваме патогенните микроорганизми и паразитите – те сами напускат организма, тъй като средата в организма им става некомфортна. Енергията активира прочистването на кръв, лимфа, течности, междутъканни, междуклетъчни, като и вътреклетъчните пространства.

При тези активни пляскания в началните месеци на терапия, както вече споменах върху кожата се появяват оцветявания, които могат да бъдат в розово, кървавочервено, мораво, мораво-черно или черно, токсини (Ша), който се абсорбират и изхвърлят от организма на етапи. По цвета на Ша можем да съдим за степента на замърсеност на нашия организъм – колкото е по-черна Ша, толкова е по-замърсено тялото ни. Подутини и бял прах върху кожата са различни форми на Ша. Тези токсични отпадъци се секретират през кожата под формата на мънички твърди частици, отделят се и чрез потта, сълзите, носния секрет, урината, изпражненията. Това не изглежда много добре, но това са реакции, показващи подобрение и означават, че токсичната кръв и течности се филтрират и че протича процес на детоксикация. Всичко това са вторични течности, които се появяват на кожата. Няма спукване на кръвоносни съдове, изглежда като хематом, но не е. При продължаване на пляскането се получава разсейване на натрупаното Ша. Няма опасност за инсулт или инфаркт. Чрез Пайда повишаваме Ян енергията и извеждаме студа и влагата от организма (Ин).

Кое кара от ледените висулки да започне да капе вода? Отговорът е топлината и това е важен принцип в източната медицина.

Всички образувания в организма ни -доброкачествени или злокачествени са ледени топки, които трябва да се разтопят, а и много заболявания се формират от натрупването на патофактор студ.


Сухожилията ни имат тенденция към скъсяване и втвърдяване. С напредване на възрастта Ян енергията (топлината на тялото) постепенно намалява за сметка на Ин - студа. Ходилата и краката стават все по-студени, а неживият човек е напълно скован и студен или 100 % Ин. В Китай, когато човек почине казват, че енергията му е свършила. Ни съзнателно с хапчетата Ладжин и Пайда можем да отдалечим този процес на изчерпване на енергията ни.

Добрата еластичност на тялото показва, че енергията ни циркулира по-добре в организма, а сковаността е сигнал за енергийни блокажи и за наличие на различни здравословни проблеми. За да сме здрави, една от основните ни задачи е да направим сухожилията си меки и възможно по-гъвкави чрез пасивно разтягане (Ладжин).

По-страхливите и мнителни хора е препоръчително преди Пайда да започнат с Ладжин. Въздействието му е прекрасно върху гръбначния стълб и цялата костна система, прави тялото гъвкаво и еластично, разтягат се сухожилията и се премахват енергийните блокажи в меридианите. Позволява плавното протичане на Чи и кръвта.


Пайда, и Ладжин са прекрасни методи и за диагностика.


За да е полезна една терапевтична техника, тя трябва да отговаря минимум на 5 критерия:

1.Да е ефективна при различни здравословни състояния.
2.Да е проста и лесна за научаване.
3.Да е безопасна.
4.Да е достъпна - сами да си я прилагаме.
5.Да е безплатна или с ниска цена. Да не използва вещества, които да замърсяват тялото.

Да добавя, че е важно тези, които разпространяват ПайдаЛаджин сред населението да са много добре обучени здравни специалисти с достатъчно професионален опит, както и да са постигнали достатъчно лични резултати чрез ПЛ.


Надявам се все повече хора по света чрез практика да се убедят в ефективността на този изпитан от хилядолетия метод.


Сами преценете дали този метод е за вас и дали да го прилагате. Ако не вярвате в самолечението, имате страх и притеснения, моля Ви не го прилагайте. Когато сте болни потърсете професионален съвет на лекар.


Всички, които приемат този метод за свой, могат да следят сайтовете ни, фейсбук и канала в ютюб, както и да задълбочат знанията и резултатите си на практическите ни семинари.


Благодарности за отделеното време! Поздрави и успехи с ПЛ!  Още инфо от нашата  фейсбук страница

Предстоящите събития  Статиите за ПЛ са тук,а отзивите и видеоклипчета от отминали събития са тук     филм за мастер Шао и 7 години ПайдаЛаджин на английски

ПРОГРАМА на практическите няколкодневни СЕМИНАРИ – Оздравяване с ПАЙДАЛАДЖИН

1.Наистина ли мога да излекувам себе си и да профилактирам здравето си? Какво е ПАЙДАЛАДЖИН(ПЛ)?

ПЛ не е медицинско лечение. Това са прости и лесни за усвояване упражнения. Доброволно практикуващите ПЛ имат голяма полза за здравето. Тези, които не вярват на самолечението, а вярват на медицината и лекарствата, моля когато сте болни потърсете професионален лекарски съвет.

Решете дали да прилагате този метод за самолечение и носете всички последствия от това. Лечението с ПЛ няма за цел да замести професионалните медицински съвети, диагнози и лечения. Винаги търсете съветите на вашия лекар и на медицински специалисти по въпроси вързани с вашето здравословно състояние.

Пайда Ладжин2. Основни моменти при лечението с ПЛ

-         - Комплексност на заболяванията.

-        -  Масирана бомбардировка

-         - Болка и „ болката като лекарство“

-         - Лечебни реакции при традиционната китайска медицина(ТКМ)

-         - Защо плавното протичане на енергията по меридианите е най-доброто за организма.

3. Теория за самолечение с ПЛ.

-         ПЛ и ТКМ.

-         Биохимични и електромагнитни реакции ( честота и вибрации) по време на ПЛ

-         Повишаване на енергията по време на ПЛ

-         Клинични обяснения на ПЛ – ША, стволови клетки, повишаване на телесната температура.

4. Практика.

-         ПАЙДА – какво е, как се изпълнява и с каква сила.

-         Части на тялото и зони на прилагане.

-         Самостоятелно прилагане или с друг човек.

-         Принципи – с любов, затворени очи, благодарете.

-         Спукани ли са кръвоносните съдове когато се появи ША?

-         Ще навлезе ли ША обратно в кръвообращението водейки до мозъчен удар или инфаркт?

-         ЛАДЖИН – какво е и как работи? ДЖИН СУО – втвърдяване на сухожилията и как се установява. Ползи от ЛАДЖИН и продължителност.

5. Общи принципи на ПЛ – кои могат да го изпълняват, колко и кога.

- може ли ПЛ да убива бактерии и да лекува рак? Ще доведе ли практикуването му до разпространяване на бактерии и ракови клетки?

6. Препоръчителни ПЛ режими при различни заболявания.

- общи заболявания, болки в стави и органи, простуда, кожни заболявания, гинекологични, детски, хронични, остри , редки и критични заболявания, бременност, сърдечни заболявания, диабет, Алцхаймер, Паркинсон, урологични заболявания, рак на гърдата, парализа след инсулт, психични разстройства, проблеми с теглото, сексуална дисфункция, аутизъм,

7. Практически ползи от семинари за постигане на по–добри здравни резултати от лични наблюдения и свидетелства.

8. Предпазване от заболявания и опазване на здравето. Здравословен начин на живот, хранене, пост, пиене на по-малко вода, не приемане на хранителни добавки от гледна точка на ТКМ. Как да опазим бъбреците, стомаха и далака от гледна точка на ТКМ.

9. Как да повишим енергията си? – ПЛ, въртене на кръста, клякане с лице към стената, удряне в стената, медитация, дишане.

10. Защо при някои резултатите на лечение са по-бързи от други? Защо всички заболявания са болести на сърцето.

11. Лечебни реакции

12. Често задавани въпроси.

13. ПЛ е синергия и безценна помощ за професионалисти в различни свери на социалния живот.

Програмата на семинарите включва упражнения за активиране на енергията ЧИ и кръвообръщението, сутрешни енергизиращи практики, медитация и дихателни упражнения, активиране на връзките ни с Природата, вселенския създател и най-вече с ДАО - пътя към нас самите.

Храненето е вегетарианско и разтоварващи дни за изчистване и обновяване на тялото.

Споделяме личния си опит и теми, които ни вълнуват.

Семинарите не са за тежко болни хора, за хора със сериозни психически разтройства и скептично настроени към метода, техниките и източната философия.

Ако имате сериозни здравословни проблеми преди да използвате ПЛ се обърнете за съвет съм лекуващия ви лекар.

ПайдаПЛ съчетава две древни източни методики ПАЙДА и ЛАДЖИН, които имат голям ефект върху човешкото здраве, научават се бързо, безопасни са и лекуват хиляди болести. Това е немедицински метод за самолечение, който се разпространява през последните 8 години по целия свят от мастер Хончи Шао и неговите ученици.

Чрез практикуването на метода бързо се възстановява нарушената енергийна и функционална цялост на организма.

ПАЙДА е интензивно и продължително потупване с ръце по различни телесни зони, с индивидуална сила за всеки практикуващ  и на прага на поносимата болка. По третираните кожни участъци в повечето случаи се появяват тъмни токсични петна (Ша) от дълбоки слоеве на тъканите, които се разнасят за няколко дни. Това води до загряване на тялото и повишаване на енергията, отпушване на енергийните меридиани, активация на производството на стволови клетки и цялостна регенерация на организма.

 Чрез ЛАДЖИН пък, има разтягане с цел възстановяване на функциите на сухожилията (Джин) там, където са скъсени (Джин-Суо). Така тялото също се загрява и освежава. ЛАДЖИН е най-лесният начин за профилактика и поддържане на здравето.

ПЛ е синергия и стил на живот. Може да оказва неоценима помощ на професионалисти в различни области на социалния живот.

Обадете се на тел. 0888 572 770, ако възникнат въпроси. Следете на сайта ни в Събития за предстоящи обучителни семинари.

Уважаеми приятели и колеги,

  След участието ми в седемдневният ПАЙДАЛАДЖИН семинар с мастер Хончи Шао в България през юли 2016г и седемдневният семинар в Англия 10.2016, всички желаещи в България да придобият знания и умения да управляват здравето си могат да бъдат обучени от нас - учениците и ПайдаЛаджин инструктори. Вече организирахме достатъчно на брой няколкодневни семинара в България и чужбина . Поканете ни в населените ви места и ще дойдем. Ще почувствате силата на взаимопомоща, общото енергийно поле, ритмичността и полезността на заниманията в група.

 Поръчайте си книгата на мастер Хончи Шао "Самолечение с пайдаладжин" - струва 20 ЛВ, или си я купете от книжарската мрежа, четете и практикувайте.Има я и в интернет в електронен вид, но непълна.

Дървените ни сгъваеми пейки са на цена 380 лв - стандартни и по-високи.  Дължина 120см, ширина 50см, височина 62-70см (с колан, 2 калъфа за тежест от 4 до 10 кг, специален матрак за лягане и чанта за пренасяне).

Сгъващият механизъм докато е нов, има особеност - като се разгънат краката на пейката и тя се постави , трябва внимателно, понякога и с малка сила да се притисне хоризонталния плот към краката. При сгъване пейката се обръща да легне на плота, а краката на пейката постепенно се дърпат, за да се освободи механизма и след това се сгъва леглото. След разработването на механизмите сгъването и разгъването става много по-лесно.

Тежината на сгъваемата пейка с вертикалната дъска и калъф е 17 кг.

Имаме дървени пляскалки на цена 10 лв и комфортни Ладжин стъпенки (описани на стр.131-132 в книгата на мастер Шао)  с 5 позиции са 95 лв.

Степенка с Ладжин чанта за пренасяне - цена 120 лв.

Сликонови пляскалки. Цените са 90 лв дълга ръка с чорапче, къса ръка - 65 лв и къса палка 40 лв 

Чантите за ладжин степенки са 25лв, а допълнителни коланите и калъфите за тежести са по 20 лв.

Предлагам ви информация за метода от предаването по ТВ СКАТ- "Дневниците на уфолога с проф. Стаменов" и последно интервю на мастер Шао преди отпътуването му от България на 16.07.2016 в х-л Хемус и колеги. ТВ СКАТ направи най-доброто предаване за мастера.

Съвети от мастер Шао на седемдневния семинар до София през 07.16 от канала ни в ютюб1  и ютюб2

Редовно публикуваме в канала ни видеоиклипове от семинарите и споделяния на участниците  

ОТЗИВИ 

Приятели, резултатите на Ники до днес 13.08.19 от пет месечни активни ПайдаЛаджин(ПЛ) упражнения са уникални. От състояние на безизходица и приключване на житейския и път, тя постепенно и уверено връща желанието си за живот чрез петчасовите ни ежемесечни ПЛ практики, ежедневни домашни и сутрешни занимания с нас в морската градина.
Тя се бори повече от 30 год. с Диабет-тип1 и не само. Вече е и с минимални поддържащи дози инсулин.
Ето и написаното от нея:/
1. Повиши се общата жизненост на тялото ми.
2. Подобри се нощния сън – по-спокоен и по-продължителен.
3. Спряха болезнените и внезапни крампи на долните крайници. Не пия таблетки Mg магнезий.
4. Освободих се от сковаността в кръста, таза и коленете. Движа се с лекота -резултат от Ладжин упражненията.
5. Вече не вземам никакви медикаменти за високо кръвно налягане и разреждане на кръвта (имах Angina Pectoris)
6. След ежедневна практика с ПЛ кръвната захар се движи в стабилни граници, близки до нормалните.
7. Хипогликемийте чувствително намаляха, а оттам и мъчителното главоболие.
8. Инсулиновите единици на бързо действащия инсулин също се понижиха.
9. Много съм благодарна на тази практика.

1. Отзив от Снежи след семинара в Семково 29.07-01.08.2018

Здравейте, г.н Филипов!

Благодаря за прекрасния семинар!

Благодаря за снимката!

Благодаря, че ме накарахте да осъзная, че ме чака много работа с Пайда Ладжин, за да мога да си помогна сама.

Ще се постарая да попълвам формата за научното изследване на български.

Формата, която е приложена на английски, ще ми бъде трудно да попълня, тъй като английския ми е много лош.

Бъдете здрав и все така всеотдаен.

Специални поздрави и на милата ви съпруга Благовеста.

Поздрави, Снежи

2. Отзив от Милка Андреева – почетен гражданин на гр. Бургас и странджанска народна певица на 65 години. Тел. 0878448789
Бях на 23 години, когато се разболях от двойна бронхопневмония и лежах в болница 2 месеца. След това получих инфекциозен полиартрит на всички стави и бях скована. Получих бучене в дясното ухо и до днес, но в по-лека форма. Често боледувах от гърло, сливици, хрема и алергия. От ухапване на оси - бях подута и неадекватна.
Получих исхемична болест на сърцето и аритмия през 2004 година и световъртеж от 2006 година, а кръвното ми варираше. След болнично лечение от грип с антибиотици получих кандидоза на устата, носът ми течеше постоянно и получих ентероколит. След това често получавах схващания на мускулите и сухожилията. Имах постоянно слабост и отпадналост. През 2012г лекарите ми откриха високи стойности на антитела на щитовидната жлеза, получавах и давене в гърлото при хранене. След лазер терапия на ретината ми откриха повишено очно налягане. Лекарствата не ми действаха, имах постоянна горчилка в устата, зрението се влоши.
През месец август 2016, видях приятелка, която ми каза за предаване по телевизията за лесно и бързо самолечение - ПайдаЛаджин . До тогава бях изпробвала всичко, което бе възможно да се прилага, като – уринотерапия, гладолечение, плодотерапия, иглотерапия, масаж, но с минимален успех. Веднага в интернет видях за метода и на другия ден отидох да си купя книгата на мастер Шао „ Самолечение с ПайдаЛаджин“. Прочетох я за една нощ и добих представа за всички мои заболявания. Започнах прилагането на метода, първо с Пайда на основните зони, а след това и с Ладжин на два стола. Получих веднага видими резултати – сърцебиенето ми изчезна, колита отшумя, намаля секрета от течащия нос, сутрин при ставане вече не ми се схващаха сухожилията. Но получих и лечебни кризи, подобни на описаните в книгата. Най-напред ми се поду дланта на ръката и крака, които шляпах. Появи се кашлица, подуване на лявото рамо и ръката не можеше да се повдига.
През септември отидох на профилактичен преглед. Направиха ми кардиограма и ми казаха, че нямам исхемична болест, белия дроб ми беше чист. Сложиха ми ваксина за тетанус и коремен тиф.
След това дойдох при Камен Филипов в Бургас за консултация. Той ме окуражи и ми каза да продължавам в същия дух. Разбрах от него, че в края на октомври ще има двудневен семинар в Пловдив, който след това посетих. На семинарът получих нови знания и резултати - бученето в дясното ухо намаля, но кашлицата и отока в рамото продължаваха. След това заминах на фестивал в Италия. Там пях и получих първа награда. Даже и бученето ми спря, кръвното се стабилизира, нямах и световъртеж, спокойно качвах стълби. След това продължих да работя и края на ноември участвахме с мъжа ми на едноседмичен семинар с Камен във Велинград. Като се върнахме от Велинград кашлицата ми спря, а подуването на рамото ми започна да отминава и ръката се раздвижи. А от ваксината, която ми поставиха през септември получих образование, като малко топче, което се стопи след семинара. След семинарът във Велинград съпругът ми получи видими резултати и сега е ревностен последовател на ПайдаЛаджин.
Продължаваме да работим системно и упорито до получаване на трайни резултати. Продължаваме да посещаваме и активно да участваме в семинарите на Камен. Спрях лекарствата и добавките. Свалих 10 килограма, работим в къщи и с нетърпение очаквам следващите ПайдаЛаджин семинари.
Препоръчвам на всички мои приятели и почитатели да опитат този прекрасен метод за самолечение.
Сърдечно благодаря на учителя Хончи Шао, на който съм посветила песен.
Благодаря и на Камен Филипов за ценните съвети, които ми даде.
02.03.2017 Бургас

3. Отзиви на колегите Митко и Весела от втория семинар в София на 27.08.16

Камене, благодаря ти за поканата! За мене беше удоволствие да присъствам на прекрасно организирания от теб семинар!

Камене, благодаря за днешната ПайдаЛаджин среща. Не успях лично да ти кажа Благодаря и До скоро виждане.
Успех в благородната дейност!
С уважение
Весела Ботева,

Отзиви от семинарите в Бургас и София
4. Здравей, Камен,
За три дни след практиката установих, че спя по-добре, като си лягам съвсем естествено по-навреме. Освен това съм отслабнала с килограм и нещо. Надявам се апетитът ми да се регулира още в тази посока. Разбра и, че нямам запек, а преди пиех таблетки за този проблем.
В алфа-състояние - преди да се разсъня съвсем - усещам как вътрешната ми енергия се движи по меридианите. Чувствам, че и походката ми е станала по-уверена и по-безболезнена, макар че има и "рецидиви" поради гонартрозата и шиповете в коленете. Затова продължавам да си вземам хапчетата.
Като цяло се чувствам по-свежа и с повече енергия. Намирам, че занятието по Пайда-Ладжин, в което участвах на
7.8.16 г. за пет часа, е дало положително отражение на здравословното ми състояние. Частично продължавам практиката и в къщи, но предпочитам груповата й форма.

Пенка Ньотева
5.Таня Бръсничева,
Участник в първия обучителен семинар Пайда Ладжин в Бургас: Чувствам се все по -добре! ПайдаЛаджин влияе на физиката(имам проблем и все по плавно вървя), на психиката(изпълнена съм с енергия)Не спирайте и с двете техники! ПайдаЛаджин работи! Специални благодарности за Камен Филипов-това ,че има професионален опит и лиценз за кинезитерапевт направи не само интензивен семинара , имахме точни насоки ,обяснения за изпълнение на техниките и отговор на всеки въпрос.Получихме знания за начин на хранене според ПайдаЛаджин!

6. Здравейте Камен,Още веднъж БлагоДаря за прекрасната практика и опитност от нов тип - ПайдаЛаджин.
След прочитане на книгата на Хончи Шао - Самолечение с ПайдаЛаджин и изгледаните видео материали публикувани от различни негови интервюта и семинари бях приятно изненадана от възможността да практикуваме под ваше ръководство системата.
И така на 13 август 2016 г. участвах в София на ПайдаЛаджин, заедно с около 30 души ентусиасти.
Реакциите на физическо ниво при мен са доста големи сини петна - Ша, които се появиха на рамото, ръцете, ляв крак.
Ша вече започна да избледнява и се разнася. Това което забелязах е чистенето чрез обилен секрет от носа, устата, което говори и за вътрешен процес на чистене.
Чувствам се добре, балансирана, спокойна.
Още веднъж БлагоДаря. От Благоевград.

7.Здравейте, г-н Филипов,
опитах чрез "форма за контакт" да изпратя, но не се получи, затова пиша тук.
За метода ПайдаЛаджин няма да пиша, защото всеки трябва сам да го изпробва. Това което ме впечатли от семинара на 13.08. в София беше перфектната организация, без размотаване, губене на време и излишни приказки./за което Ви поздравявам/. Всяка минута беше оползотворена в полза на участниците. Отговорите също бяха точни и конкретни.
Надявам се и на 27.08.2016 г. семинарът да премине така ефективно. Добрата организация е половината от свършената работа, и резултатите няма да закъснеят.
Благодаря Ви! Поздрави: Д.Русенова

8. Благодарствено писмо от жена, практикуваща ПайдаЛаджин -01.04.18
Здравей Камен Филипов, аз имах няколко здравословни проблема (болки в стъпалата и рамото, и световъртеж) след три години ходене по доктори, не можеха да ми поставят диагноза. Всички изследвания и снимки бяха добри. Дори вече ме беше срам да ходя на доктор, а болките продължаваха. Практикувам Пайда Ладжин вече четири месеца. Болките изчезнаха още след първият месец, световъртежа също. Сега се радвам на отлично здраве и добър тонус. Не мога да представя медицинска диагноза, защото просто такава няма. Така и не се разбра какво ми е имало, но вече няма значение защото всичко е отминало. Продължавам да практикувам Пайда Ладжин с удоволствие. Имам желание да посетя някои от семинарите, но за съжаление се прибирам в България само месец ноември. Останах силно разочарована от съдбата на М.Хончи Шао. Благодарна съм на неговото дело, и вечно ще му бъда признателна. Мога само да помогна с молитва към Бога. Лазаринка.

За уточняващи въпроси моля звънете на телефона ми – Камен Филипов  0888572770  Инфо за меридианите. 

X

Biomedis Europe

All rights reserved.