ХОЛИСТИЧЕН , ФИЗИОТЕРАПЕВТИЧЕН И ПРОФИЛАКТИЧЕН ЦЕНТЪР

   Уважаеми приятели, холистичният ни център (за цялостно възстановяване на организма) е точното място за всички, които резонират с природните закони и имат реалното намерение да са творци на живота и здравето си, да усвоят и дългогодишно да практикуват интересни и полезни знания.

 И за всички, които са осъзнали, че за здравната профилактика са необходими комплексни, навременни и ефективни дейности, както в мисловен, емоционален, така и във функционален план.   

 Също и за всички, които чувстват и са убедени, че хармоничният организъм работи синхронно с околната среда като единен информационен механизъм и че успешното лечение на което и да е индивидуално заболяване е свързано с цялостно енергизиране и възстановяване.

  Разбира се и за всички нуждаещи се от професионалната ни помощ и подкрепа.

    „ Грижата за здравето е най-доброто лекарство “ -- японска пословица.

   Да се представим: Камен Филипов докторант по физиотерапия ( кинезитерапия ), дипломиран учител и треньор от НСА и Благовеста Веремеева – магистър физиотерапевт в направленията : ортопедия, травматология, неврология, педиатрия, мануална терапия и китайски традиционни методи за лечение. Имаме дългогодишна професионална практика.

   Прилагаме комплексен подход за възстановяване и поддържане на личното и семейно здраве. Изследваме и анализираме здравословното и енергийно състояние чрез съвременна апаратура за диагностика и терапия, на която сме и дългогодишни представители. Участваме в национални и международни конгреси, конференции и семинари, видео материали, от които публикуваме на двата си канала в You Tube. https://www.youtube.com/channel/UCXj-jbTodobfRMzAPkOld2A    https://www.youtube.com/user/kamenfilipov48

   Стараем се със знание, внимание, съпричастност и с личен пример да събудим и активираме човешкото съзнание за природосъобразен, проспериращ и пълноценен социален живот. Заедно със съмишленици лекари учредихме сдружението „Международна асоциация по иновационни биотехнологии“ и стартирахме обучаващи семинари по интегративна медицина и биорезонанс за наши колеги, лекари и граждани, както в България, така и в Европа, като каним и утвърдени професионалисти за лектори.

   Съчетаваме натрупаните си познания и умения от полезния лечителски опит на човечеството с възможностите на новите технологии. Прилагаме безвредни и полезни терапии за всеки конкретен случай чрез практики от източната медицина, йога, ментален тренинг, здравословното хранене, периодичното въздържане от храна, сън и почивка. Включваме и препоръки за апитерапия, адекватна климато-, хелио-, аква- и балнеотерапия, съчетани със селекция от физически упражнения. Сътрудничим си с холистични лекари, специалисти по класическа хомеопатия, приложна кинезиология, медицинска астрология, фитотерапия, психотерапия, квантова физика, аюрведа, радиестезия, както и по паневритмия.

   Адаптираме професионалните си възможности с природните дадености. С колеги и съмишленици организираме и провеждаме оздравителни еко и ПайдаЛаджин семинари. Основните теми са : „ Възможна ли е хармонията между човека и природата в съвременните условия на живот? “, „ Хилядолетните здравни и философски знания съчетани с енергоинформационните технологии.“ , „ Природосъобразен начин на живот.“

  Идеята ни е колкото може повече хора да осъзнаят, че здравето е в ръцете им и че ако пожелаят могат да запретнат ръкави за самоусъвършенстване. Пълноценно и със спокойствие да прилагат наученото, за да поддържат перфектната си форма и да са в помощ на хората около тях.

Профилактиката изисква по-малко ресурси от лечението.

Здравата и осъзната нация е по-просперираща.

Повече здрави хора – по-позитивно и креативно човечество.

   Мисията ни е да служим, като прилагаме и предаваме знанията си. Затова освен професионалните си ангажименти, участваме активно и в ротариански дарителски проекти. Както е известно « Ротари » е световна неправителствена организация за добротворство.

   Правим само това, което вие още не сте усвоили. Повярвайте ни, че и ние продължаваме да се учим и трупаме опит. Знанието е необятно море и през дългогодишното ни научно и практическо усъвършенстване, то ни зарежда с творческа енергия, за да създаваме високоефективни оздравителни методи. Например на терапевтично повлияващи се болки въздействаме за изключително кратки срокове в сравнение с известните до сега конвенционални и алтернативни методи.

   В света заболяванията се увеличават, а лечението им е все по-скъпо струващо и комплицирано. А в национален мащаб здравословното състояние и демографският срив на българите стават все по-тревожни. Затова е нужно ЗАЕДНО , своевременно и адекватно да реагираме в усложнените житейски условия чрез навременни мероприятия по цялостната профилактика и възстановяване на здравето ни. Можем да сътворим и направим живота си проспериращ и пълноценен !

   Известно е че с напредване на възрастта се наблюдават скованост и обездвижване у хората. Ние можем с придобитите знания и опит спокойно да овладеем тези неблагоприятни симптоми. Необходимо е разумно да поддържаме еластичността на телата и творческото си дълголетие ! Вземете за пример гъвкавостта на децата и усмивките по лицата им ! Бъдете победители, работете с младежки оптимизъм, съветвайте се с нас, ако е необходимо ! Овладейте предизвикателството да сме здрави, с креативни идеи, енергични и щастливи до края на земния си път ! Звучи добре – нали, а е и реално.

 

   Приятели, още веднъж ви питаме дали успяхте със собствени усилия или с помощта на здравни и холистични специалисти да постигнете истинска хармония, мир и любов в сърцето си ? Ако не, то можете да се възползвате от опита ни и да успеем с обединени усилия, прилагайки подбрана за вас програма. Уверяваме ви че всичко, което е природосъобразно и което препоръчваме, първо изпитваме върху себе си.

   « Ако човек иска да бъде здрав, то отначало трябва да бъде попитан дали е готов да се отърве от причините за болестта и едва тогава може да му се помогне. » --Хипократ, баща на медицината

   Когато си поставяме краткосрочни и дългосрочни здравни цели трябва да изхождаме от моментно си състояние. Чрез терапевтичния процес се обучавате и как по най-добрия начин да управлявате здравето си, за да сте перманентно в добра форма.

   " Всичко във Вселената се намира вътре в тебе. Искай от себе си. " – Мухаммад Руми ( 1207-1273 ) , персийски поет и суфистки мистик.

   Разчитаме много на вашата ментална съпричастност , а знаете, че тя се проявява, когато се съчетава с емоциите и действията. Този подход подпомага хармонизирането на личността с външния свят.

   « Чрез мисълта си човек се свързва с интелигентните центрове във Вселената и по този начин предава тяхната мисъл » -- Петър Дънов

   Запомнете, че телесното здраве зависи особено много от денталното -- повече от 50% . Наличието на активна патогенна флора в устната кухина, както и в организма заради благоприятната среда вследствие на прекомерен стрес и нарушен имунитет е бомба със закъснител.

   Знаете, че заболяванията набират скорост в така наречения скрит ( безсимптомен ) период, различен за всеки човек и се появяват на по-късен етап. Затова трябва чрез целесъобразни методи и средства да се поддържа една устойчива и балансирана вътрешна среда още от детска възраст.

   Хората на Земята сме енергийно цяло и в една или друга степен си влияем. Когато самите ние сме качествени, можем да предложим и по-стойностни продукти.

Светът има хилядолетна история и минало, но най-важното е :

КАКВО ЧУВСТВАМЕ, МИСЛИМ И ПРАВИМ - ТУК И СЕГА !

   Д-р Брус Липтън - международно признат учен в изследванията на връзката между науката и духа, обръща внимание да се фокусираме в настоящето, за да игнорираме подсъзнателните модели и програми, които ни ръководят и може би вредят.

   . Съветваме ви да не се влияете от заблуди като кармична обремененост и генна предопределеност. Науката Епигенетика отдавна доказа, че сигналите от околната среда регулират дейността на гените. Генната обусловеност е теоретично не повече от 4-5% , така че за появата на едно или друго заболяване не може да се винят само гените. Например средата, мислите и действията на родителите формират новороденото.

„ Простичко казано, това какъв ще е животът ни зависи от начина, по който гледаме на него “ д-р Брус Липтън

   Особено важно е младите семейства да се подготвят духовно и физиологично за възпроизводство, за да осигурят добри стартови позиции на бъдещото поколение.

   Прилагайки необходимите знания, спокойно можем да започнем промяна към по-добро здраве, което ще излъчваме до края на земния си път, въздействайки благотворно на околния свят. Лечителят е вътре в нас. Ние трябва да му зададем  и приложим програма за хармония на храма на нашата душа – тялото.

   Добре е да започнем, с превантивни дейности по цялостната детоксикация на организма. Необходимо е да работим по неутрализирането на вредностите от урбанизирания съвременен свят -- замърсената околна, социална и информационна среда, тежките метали, геопатогенните излъчвания и електромагнитния смог чрез подходящи мероприятия.

   Земният ни живот е ценен и развиващ ни с многообразието и с относителната си ритмичност и цикличност ( часови, денонощни, седмични, месечни и годишни цикли ) в съответствие с тези на природата и необхватния Космос. Затова е важно да сме особено наблюдателни, мъдри и гъвкави като древните хора, които сензитивно са използвали премерено сезонна и природна храна от региона си, както и чиста изворна вода. Те са избирали благотворни места за живот и са практикували природни техники за възстановяването си.

   « Тялото ни е пример за това, че всичко в нас е свързано и синхронизирано. Клетките ни си взаимодействат и в тях протичат безкрайно много процеси. Ние сме микрокосмос от цялата Вселена и нашият ум е част от Космичния Ум.Човекът не е просто капка в океана, той е и могъщият океан. Всеки миг светът става различен и с всяко вдишване и обмяна на атоми всички сме част от всички. Най-бързият начин да станете щастливи е да направите някой друг щастлив. » --

Дийпак Чопра - индийски лекар, мислител и писател, създал многобройни книги на тема мистика и алтернативна медицина, наш съвременник, роден на 22 октомври 1947 г в Ню Дели – Индия.

КАТО МИНИ МОДЕЛ НА МАКРОКОСМОСА ЧОВЕКЪТ, ПО ПОДОБИЕ

НА СЪЗДАТЕЛЯ , Е ТВОРЕЦ, КАКТО ДУХОВЕН, ТАКА И СОЦИАЛЕН.

   Материалните ценности са необходими, но с тях се разделяме след края на дните си. Ето защо смисъл в живота ни имат човешките взаимоотношения, духовното обогатяване и здравето. Мъдрият човек притежава устойчив имунитет, психо-емоционална хармония, вътрешен мир, а енергията в организма му тече в съзвучие с космичните закони. Той е относително независим от социалния стрес и природните катаклизми.

--------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------

   В нашият специализиран център с най-съвременна апаратура тестваме и препоръчваме само това, което е подходящо за конкретния пациент. Винаги съпоставяме субективното му състояние с обективен контрол по време на възстановителния процес.

   ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ОПИСАНИЕ НА ИЗПИТАНИ И СЕЛЕКТИРАНИ ОТ НАС МЕТОДИКИ ЗА ДИАГНОСТИКА И ТЕРАПИЯ ОТ ДРЕВНОСТТА ДО ДНЕС, както и информация за фитопродукти, които прилагаме успешно в практиката си:

   ЕЛЕКТРОПУНКТУРНА ДИАГНОСТИКА И БИОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ – чрез апаратите „ НОВА “ и „ СПЕКТЪР .

 • Апаратурата е базирана на хилядолетната източна философия и медицина.
 • Тя може да отчете ефективността на терапии, медикаменти, хомеопатични препарати, хранителни добавки, козметика и бижута върху конкретния пациент.
 • Дава точна информация за състоянието на основните седем енергийни центъра ( чакрите ) и на енергийното тяло ( аурата ) , които са в пряка зависимост от психо-емоционалното и функционално състояние на организма.
 • Показва степента на риск и лабилност за всяка отделна система ( кръвоносната, дихателната, пикочно-половата, нервната, ендокринната, имунната, храносмилателната, опорно-двигателния апарат, състоянието на гръбначния стълб, слуха и зрението).
 • Отчита моментното състояние на органите и системите, резервите им за адаптация и прогнозата за развитие на един или друг болестотворен процес в рамките на 90 дни. Регистрира и устойчивостта на организма към увреждащи фактори от външната среда, алкално-киселинния му баланс, както и състоянието на вегетативната нервна система.
 • Определя наличието на алергичен фон, на подходящи и неподходящи храни, а също и диета, съобразена с астрологичния знак на изследвания.
 • измерва алкално-киселинната среда на тялото.
 • разделя хроничната и остра патология
 • На базата на получените данни апаратурата поставя и възможни диагнози.
 • Тя отчита наличието на голяма част от патогените ( вируси, гъби, паразити, бактерии, едноклетъчни ) и тяхната степен на активност в организма.
 • Апаратите регистрират поразените органи, системи и тъкани, както и дефицита на основни витамини и микроелементи в организма.  

  Апаратът Nova:


  - има способността да прилага програма за автоматично лечение след резултати от диагностика
  - осъществява синхронизация и хармонизиране на честотите на организма
  - може да се въвежда програма за ръчна терапия, при която терапевтът прави избора на меридиани, на които ще действа
  - Ендогенната биорезонансна терапия може да се прилага както за лечение, така и за профилактика.
  В резултат на лечението се създава динамичен баланс на здравето и имунитета на тялото.   Диагностично-терапевтичният апарат „ СПЕКТЪР “ е с обновен софтуер и със съвременни технически характеристики. Осъществява също електропунктурна диагностика по метода на Р.Фол и вегативно-резонансен тест ( ВРТ ) по метода на д-р Шимел,както и тестване на лекарствени средства.

 • С помощта на вградения генератор на импулси е възможно провеждането на резонансно-честотна терапия и индивидуален подбор на маркерите за различни заболявания. С този генератор се осъществява и повторна проверка за наличие на патогени.
 • Апаратът има вграден електронен медикаментозен селектор, който осъществява пренасянето на информационните свойства на препаратите чрез репринтер върху хомеопатични носители.
 • „ СПЕКТЪР “ позволява да се провежда и ендогенна биорезонансна терапия ( БРТ ) както и „ НОВА “ чрез собствените електромагнитни колебания на пациента.
 • Той открива нови хоризонти и необятни възможности пред лекаря за по-задълбочено изследване на болестотворните процеси и причините за появата им.

   НОВО НАПРАВЛЕНИЕ, възможно най-щадящо за организма на пациента в съвременната енергоинформационна медицина, е EНДОГЕНЕНИЯТ ( ВЪТРЕШНИЯТ ) БИОРЕЗОНАНС ( БРТ ), който се осъществява чрез диагностичните и терапевтични апарати : „ НОВА “ , „ СПЕКТЪР “ и „ АГАПИТ “.

   Чрез апаратите честотните колебания и сигнали на човека, които са с електромагнитна природа се отвеждат от тялото на пациента с електроди по кабели. Преминават през прецизно устройство, което ги преобразува с обратна полярност и ги връща към организма като усилена информация по втория кабел. Това довежда до изтриване или снижаване на обема на патологичната информация.

     Тази терапия подпомага процесът на самовъзстановяване на клетъчните структури и възвръщането на здравословните им функции. При това не се използва никаква външна за организма енергия ( нискочестотна, ултразвукова и т.н. ) , тъй като всички колебания, излъчвани от апаратурата, са собствените физиологични вибрации на пациента.

   ЕКЗОГЕННИЯТ ( ВЪНШЕН ) БИОРЕЗОНАНС ( БРТ ) се провежда с ново поколение физиотерапевтични апарати : „ АГАПИТ “ , „ БИОМЕДИС М “, и „ БИОФОН “ :

 • Те чрез нискочестотна индукционна и електромагнитна терапия подпомагат здравните ресурси на организма, имунитета му, като профилактират и множество заболявания.
 • Апаратите възпроизвеждат информационните сигнали на човешкото тяло.
 • Електромагнитните трептения с ниска интензивност, генерирани от устройствата, предизвикат резонансен отговор в тялото на пациента и активират физиологичните трептения, присъщи за здравите клетки и органи.
 • Те неутрализират патологичните вибрации на заболелите клетки, органи и тъкани, вируси, бактерии, гъбички, едноклетъчни и паразити, използвайки собствените им честоти. В резултат на това организмът възстановява нормалното си функциониране.
 • Чрез апаратите се задействат механизмите за саморегулиране на тялото, заложени от природата.
 • Ефикасността на биорезонансната терапия се обяснява с нейното въздействие върху човешката адаптация, а именно че информационните и биофизичните процеси контролират тялото ни и доминират над биохимичните.
 • Чрез този подход се влияе на причините на заболяванията, а не само на проявлението им -- т.н. симптоми.
 • Използването на апаратите от пациенти с различни заболявания в домашни условия показва високата им ефективност поради комплексното въздействие на биорезонансната терапия.
 • Чрез прилагането им могат да се предотвратят навреме необратими промени в човешкия организъм.
 • Посочените устройства в комбинация с други методи на лечение, профилактика и рехабилитация, могат значително да усилят синергичната си ефективност.

   Нашият терапевтичен кабинет предлага апарата „ Eco Food “ за обеззаразяване на хранителни продукти и вода.

Най- доброто в биорезонанса за сега на световния пазар е БИОМЕДИС TRINITI  https://www.youtube.com/watch?v=kOulNV89XxY

https://www.youtube.com/playlist?list=PLhtxItJSvMn3oY3cK19KjpnZAorZSiLaQ   видеоуроци от производителя

Прогресивна и ефективна wellness технология - мултичестотна синхронизация, “опакована” в уникален апарат – стилен, надежден, компактен и лек, за да можеш да го вземеш със себе си, където поискаш и да бъдеш сигурен за своето здраве.
BIOMEDIS TRINITY подсилва функциите и системите на организма (нервна, кръвоносна, дихателна, храносмилателна, репродуктивна, отделителна, ендокринна, опорно-двигателна, лимфна, имунна), подобрява работоспособността на органите, предотвратява преждевременното остаряване, поддържа естествения баланс. Обезпечава инфекциозната безопасност, благодарение на антипаразитната и прочистваща функция. Способства изхвърлянето на токсични вещества. Представете си, какво може да бъде вашето самочувствие при балансирана и хармонична работа на ума и тялото.
BIOMEDIS TRINITY намира достъп към резервните и скрити възможности на организма. Работещ в 4-м режим, апарата настройва вашия мозък за това, което вие искате да направите. Бъдете бодри, когато ви се спи. Концентрирайте се и се настройте за учене и работа, когато сте в състояние на стрес. Отпуснете се след напрегнат ден. Изберете работеща програма от четвъртия режим, която най-много ви подхожда. Почувствайте какво може да ви даде вашия мозък, с помощта на естествено активиране на неговите дълбоки структури. Пуснете си процес за самовъзстановяване.
Работата на BIOMEDIS TRINITY е естествена и не създава нищо непознато или нетипично за нашето тяло и ум. Използва се 100% безопасна и патентована технология.
Да се използва BIOMEDIS TRINITY е много комфортно. Ние сме обединили в един прибор най-добрите технически решения:
• ярък контрастен екран;
• сензорен панел с обратна връзка;
• качествен корпус от армирано стъкло;
• малки размери (14х48х92 мм);
• дълга непрекъсната работа (1-и режим – 18 часа; 2,3,4-и режим – 10 часа).
• удачно конструкторско решение – няколко вътрешни прегради повишават качеството и надеждността при експлоатация.
Внимание! Апаратът е противопоказен при наличие на имплантиран пейсмейкър.

ПРЕИМУЩЕСТВА:
Уникална технология на мултичестотна синхронизация за ефективно очистване, за борба с болестотворни микроорганизми, за възстановяване и профилактика.
Широки спектър на действие. Повече от 1000 програми и комплекси за решение на конкретни проблеми. Наличие на програми за общо подобряване и оздравяване.
4 режима на въздействия, които може прилагат поотделно или съчетавайки ги един с друг за да има по-голям резултат.
Всеки от режимите е основан на фундаментална научно-изследователска база.
Въздейства върху организма веднага на три нива.
Технология за сканиране и откриване на резонансни честоти за усвояване от организма за точно и дълбоко въздействие.
Непрекъсната работа без дозареждане до 18 часов.
Надежден и удобен.

ТЕХНОЛОГИЯ:
В режим 1 апарата работи по метода Биорезонансна терапия (БРТ). Въздействието върху организма става посредством мрежата от кръвоносни съдове, мрежата от нервни влакна и биологически активните точки на повърхността на кожата.
В основата на режимите 2, 3, 4 лежи метода на мултичестотна синхронизация. Едновременно работят три излъчвателя.
В 2, 3, 4 режим въздействието е:
– посредством мрежата от кръвоносни съдове, мрежата от нервни влакна и биологически активните точки на повърхността на кожата;
– на клетъчно и вътреклетъчно ниво;
– чрез водна матрица.
При включване на 2, 3 и 4 режим, Биомедис TRINITY сканира организма и разкрива резонансните честоти, които организма може да усвои. Апаратът се настройва и въздействието на лечебните честоти е върху «чуваните » от организма резонансни честоти. Резонансните честоти за консумация се намират във функционална взаимовръзка, постоянно променят своите значения, защото в процеса на въздействие TRINITY постоянно се настройва за тези изменения и поддържа адекватна честота на въздействие с коригиращи сигнали. Благодарение на това, коригиращите честоти проникват в организма безпрепятствено, въздействат по-дълбоко и с по-голяма ефективност.
В режим 2 на апарата Биомедис коригиращите честоти постъпват в организма на три равнища, влизайки в резонанс със структурите на организма, съобщавайки им здравословните честоти на трептене и стимулирайки организма да работи за самовъзстановяване.

В режим 3 има влияние върху базалните ритми на организма. Базалните ритми са първоначалните, базовите, дълбоки ритми на човека, разработени в хода на еволюцията. В състояние на здраве те са ясно определени и синхронизирани един с друг. Благодарение на фракталната взаимовръзка между честотите на модулация се достига възстановяване на базалните ритми и взаимосинхронизацията на тези ритми на всички функционално –йерархически нива на организма, възвръщайки състояние на здраве.
В режим 4 на Тринити, основавайки се на различията на физическите параметри на отделните участъци на мозъка, се получава избирателно въздействие на няколко честоти на модулация, съотношението на които е във връзка с мозъчните ритми. Осъществява се многоканално въздействие на организма по същия принцип, който използва и самия мозък за да поддържа хомеостаза. Стимулират се дълбоките, най-древни структури на главния мозък на човека, отговарящи за управлението на резервните и скрити възможности на организма.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Режим 1 и режим 2
Използват се за провеждане на биорезонансна корекция при различни отклонения в организма и за профилактика. В режим 2 ефективността на корекцията е за сметка на точността на настройките на конкретния организъм и разширената област за проникване на сигнала.
Списък на програми за 1 и 2 режим
За решаване на конкретен проблем от различните програми с помощта на софтуера се съставят комплекси, които определят причинно -следствените връзки за възникване на патологията.
В прибора има готови комплекси за 1 и 2 режим за най- разпространените проблеми.
Режим 3
Използва се за Моно корекции при отклонения в работата на организма и за профилактика на заболяванията.
Така също се използва съвместно с 1 или 2 режим.
Режим 4
Използва се за Моно корекция при психосоматически проблеми.
Също се използва преди използването на други режими в качеството на активатор на реакцията на организма на екзогенно електромагнитно поле.

ОТЗИВИ:
BIOMEDIS TRINITY на канала БИОМЕДИС (YouTube)
«Днес ми доставиха моя Биомедис Тринити, и аз седя с включена програма за релаксация. Вече забелязвам, че в тялото ми има по-малко напрежение, раменете ми не тежат като камъни.»
Сергей Ковалский
«Отличен прибор, действително работи, самочувствието ми сега и самочувствието ми преди месец – са като два различни човека. Благодаря Биомедис!»
Мария Плотникова
«Аз го обожавам!!! Ползвам го само от две седмици, а тревожността стана по-малка, прибавиха се жизнени сили и аз нямам нужда от всичките лекарства, които приемам обикновено!»
Надежда Качурова
«Режим утринна свежест ми помага да започна деня продуктивно и реално да почувствам радост от новия ден! Мъжът ми казва, че съм се променила. Започнала съм безгрижно да се усмихвам всяка сутрин, както когато сме се оженили.»
Галина Смирнова
«Аз опитах програмата за заспиване в 4 режим. Не очаквах такъв ефект, отдавна се мъча с лош сън. Вече цяла седмица заспивам без проблем, най-накрая се отървах от това състояние, когато искаш да спиш, а не можеш да заспиш.»
Владимир Фомин

ПРАКТИКАТА НИ ВКЛЮЧВА РАЗНООБРАЗНИ ДЕЙНОСТИ КАТО :

   ИРИСОВА ДИАГНОСТИКА – древен диагностичен метод за анализ на здравето по знаците на очните ириси.

   ДИАГНОСТИКА ПО ПУЛСА И ЕЗИКА, която е най-важният в китайската медицина диагностичен метод, използван и в нашата практика.

   ИГЛОТЕРАПИЯ – древен източен метод за лечение от 3000 години, подпомагащ възстановяването на нарушената енергийна циркулация по меридианите и хармонията в организма. Така се повлияват успешно редица заболявания. За терапия се използват индивидуални игли, които се поставят безболезнено в определени телесни точки. Предлагаме разработена от нашия екип методика, която въздейства неколкократно по-бързо от класическата иглотерапия.

   МОКСИТЕРАПИЯ , при която с пелинова цигара се затоплят определени точки по меридианите. Така организмът се зарежда с топлинна ЯН енергия и се възстановява енергийният му баланс .

   ТУЙНА е лечебна техника, използвана в Китай преди 2000 години. Болката се повлиява чрез точни движения и терапевтични похвати, които възстановяват енергийната циркулация по меридианите.

   ПАЙША  е източна лечебна терапия, която се прилага чрез потупване със снопчета от бамбукови пръчки по тялото за активиране циркулацията на енергията по меридианите му. Кръвообращението се балансира и тъканите регенерират, което подпомага и естествената детоксикация на организма.

   ПАЙДАЛАДЖИН съчетава два древни източни метода Пайда и Ладжин за самооздравяване чрез бързо възстановяване на енергийния и функционален баланс на организма със съвременна интерпретация от китаеца мастер Шао. Осъществява се с интензивни и продължителни потупвания ( Пайда) на прага на поносимата болка по различни телесни зони с цел активиране и отпушване на енергийните канали ( меридианите ). Интоксикацията и дълбоките болестотворни процеси в организма се отстраняват през кожата, което води до бързо активиране на регенеративните процеси. След интензивни потупвания по третираните кожни зони се появяват тъмни петна, които се разнасят за дни. След продължително третиране, петната намаляват, а след определен период от време и не се появяват. Няма спукване на кръвоносни съдове. Другата, също толкова важна част Ладжин включва упражнения за специфично и поетапно пасивно разтягане на мускули, сухожилия и прилежащите им меридиани от различна позиция.  ПайдаЛаджин е стил на живот и се съчетава с допълнителни упражнения, житейска философия и медитативни практики.

   ГУАША е древна източна техника, която се прилага за отделни пациенти в определени рефлекторни кожни зони с цел бързо облекчаване на болката и за възстановяване от травми с различен произход. Така организмът се освобождава по-лесно от натрупаните токсини (ША).

   От ЮМЕЙХО ТЕРАПИЯТА , създадена в Япония , подбираме и прилагаме индивидуално част от нейните мануални техники и упражнения.

   ВЕНДУЗНА ТЕРАПИЯ   Древен терапевтичен метод, прилаган чрез вакуумни и стъклени вендузи, подпомагащ възстановяването на енергията и кръвообращението в организма. Тъканите се витализират и болковите симптоми се редуцират.

   МАНУАЛНАТА ТЕРАПИЯ включва диагностика на скелетната система и безболезнени мануални техники при увреждане на опорно-двигателния апарат, включително и на гръбначния стълб, както и мекотъканни мобилизации.

   При ФИЗИОТЕРАПИЯТА ( КИНЕЗИТЕРАПИЯТА ) И СПОРТНАТА ТЕРАПИЯ се използват най-съвременни и безвредни физиотерапевтични апарати – биорезонансните. Включват се природни лечебни фактори, като пациентите се тестват индивидуално и се подбира подходяща двигателна дейност с цел профилактика, възстановяване и поддържане на здравето и жизнения тонус.

   РЕЛАКСИРАЩИ, ЛЕЧЕБНИ, РЕФЛЕКТОРНИ И КЛАСИЧЕСКИ ТЕРАПЕВТИЧНИ ТЕХНИКИ се прилагат при необходимост от хармонизиране на организма и възстановяване на стави, мускули и тъкани.

   „ ЧУХ И ЗАБРАВИХ. ВИДЯХ И ЗАПОМНИХ. ПРЕЖИВЯХ И РАЗБРАХ.“ – Конфуций

ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ

   Препоръчва се индивидуално и природосъобразно хранене, употреба на местни храни, както и периодична детоксикация на организма, за която препоръчваме продуктите на БИОВИС, както и други натурални биодобавки, снабдени с необходимите витамини, минерали, ензими, аминокиселини и др. Всички те могат предварително да се тестват с апаратурата за индивидуална ефективност. Изработваме индивидуални и комплексни програми на базата на дългогодишния си опит за трайно редуциране на теглото и чрез индивидуални мисловни модели.

   ВЪПРОСЪТ ЗА ХРАНЕНЕТО Е МАТЕМАТИЧЕСКА ЗАДАЧА, КОЯТО, КОЛКОТО И ДА Е ПРОСТА, НЕПРЕМЕННО ТРЯБВА ДА СЕ РЕШИ. ДОКАТО НЕ РАЗРЕШИТЕ ТАЗИ ЗАДАЧА ПРАВИЛНО, ВСИЧКИТЕ ВИ УСИЛИЯ КЪМ ВЕЛИКИ И СЛОЖНИ ЗАДАЧИ ЩЕ БЪДАТ БЕЗУСПЕШНИ.“ Петър Дънов

   „ ЛАВИЛАЙТЕС “ – са натурални нано-продукти с изразено и мощно детоксикиращо, регенериращо, противовъзпалително и антибактерицидно действие върху целия организъм.

 

Личният опит е най-добрия учител !

„ Умният човек не иска да знае как да се лекува. Той иска да се научи

да живее без да боледува “ ( суфистка мъдрост ).

РАБОТНО ВРЕМЕ, УСЛУГИ И ЦЕНИ

   Седмичното ни работно време е гъвкаво и се формира след запазване на час.

   Ценови отстъпки до 50% и повече за семейства, деца, ученици, граждани и пенсионери в неравностойно социално положение и с ниски социални доходи.

   Уважаеми приятели, ценовата листа е за тези, на които трябва да се помогне при психоемоционален и здравен проблем, и за тези, които разчитат на професионализма ни. Но имате ли знанията, волята, усърдието и постоянството да поддържате организма си в хармонична форма, не е нужно перманентно да ползвате услугите ни.

   За информация : тел.: +359888572770 ,e-mail: kamenf@yahoo.com,Skype: kamenf8 , сайт http://biomedis-bg.eu/

   Можете да ни намерите на адрес гр. Бургас , ж.к. Зорница, бл. 48

 

   Изисквания при диагностика:

 • Три дни преди изследването да не се приемат хранителни добавки и хомеопатични средства, а медикаменти да не се употребяват ден преди изследването, с изключение на животоспасяващите.
 • Часът на изследване да е през активната ви част на деня.
 • Алкохолът да се спре от предния ден, а кафе и цигари да не се употребяват три часа преди изследването.
 • Да сте в естествено облекло, без накити и метали по тялото и без крем по челото, ръцете и ходилата !
 • Абсолютни противопоказания за диагностика са кардиостимулатори, трансплантирани органи и кожа, както и бременност до третия месец.

ТЕСТВАНЕ И ТЕРАПИЯ

 

Време

в

минути

Цени

в

ЛВ / €

   Тестване на организма с „ НОВА , „ СПЕКТЪР “ и друга апаратура.

 

100 / 50

  Контролно тесване.

   Изготвяне на индивидуални инфопрепарати.

   Измерване ефективността на медикаменти, хомеопатични препарати, добавки, храни, козметика и бижута.

 

50 / 25

40 / 20

40 / 20

   Изработване на терапевтичен и хранителен план.

 

50 / 25

   Екзогенна ( външна ) биорезонансна терапия ( БРТ )с апаратите „ БИОМЕДИС М “ , „ БИОФОН “, „ АГАПИТ “ и БИОМЕДИС TRINITI.

   Ендогененна ( вътрешна ) БРТ с „ НОВА “ , „ СПЕКТЪР “ и „ АГАПИТ “.

20 мин.

40 мин.

60 мин.

10 / 5

20 / 10

30 / 15

   Програмиране на „ БИОМЕДИС М “ , TRINITI„ БИОФОН “, и „ АГАПИТ “ с терапевтични комплекси .

 

20 / 10

   Традиционна китайска медицина ( наша методика по акупресура и акупунктура ) . Източни оздравителни техники ( юмейхо, су джок, туйна, гуаша, пайша и пайдаладжин, мокса, вендузи и други мануални техники) за цялостна терапия при болка и за локално възстановяване на стави, мускули и тъкани. При необходимост - ирисова или китайска диагностика по пулса или езика.

30 мин.

40 мин.

50 мин.

60 мин.

70 мин.

80 мин.

50 / 25

70 / 35

90 / 45

110 / 55

120 / 60

130 / 65

   Физиотерапия ( кинезитерапия ) -- апаратна и мануална при различни заболявания - инсулт, инфаркт, фрактури и следоперативно.

40 мин.

60 мин.

50 / 25

80 / 40

   Обучение за домашно изпълнение на упражнения.

 

10 / 5

   Следете на сайта ни за новости в услугите, продуктите и за предстоящи събития.

   Благодарим ви, че отделихте от времето си за предоставената информация !

Дипломи, свидетелства и курсове

1983-87-ВИФ „Г.Димитров” София -учитель и треньор

1994-95- ВИФ „Г.Димитров” София –рефлексотерапия

1996- „Биоенергоспектър” София – курс по източен специален масаж-Юмейхо

1996-99-НСА София – физиотерапевт(кинезитерапевт)

1997-98-НСА София – Китайски традиционни методи – акупунктура и мокситерапия

1998 –Холистичен център „ДАР” София – курс по основи на ирисовата диагностика и природолечение

2002-2005-НСА София – магистър физиотерапевт в ортопедия, травматология, педиатрия, мануална терапия и китайски традиционни методи на лечение

2012- Москва - Вегеторезонансен тест, диагностика по Фол, екзогенна и ендогенна резонансна терапия, хомеопатия, хомотоксикология по метода на д-р Рекевек, квантова терапия

През 2016 г.- участие в 2 едноседмични практически ПайдаЛаджин семинара с мастер Шао 09-15.07.16 в София и 16-21.10. в Англия.

Работа

1987-1994-УСШ Ямбол, учител по плуване и волейбол

1995-2004-медицински център „Биоенергоспектър” и „Биостимул”- София

От 2005-до сега работя в моя „ Холистичен, физиотерапевтичен и профилактичен център” Бургас

 

X

Biomedis Europe

All rights reserved.