1

Приятели и колеги, земния ни път предлага безкрайно много предизвикателства – житейски, социални и биологични. Какво ще изберем зависи основно от нас и средата, в която се развиваме и творим.

Но как да поддържаме по най-добрия начин телесната ни същност, за да я преобразим и съхраним в кондиция за по-дълго време, както в синергия с духа на създателя в нас и с нашата душевност?

Ще дам пример със себе си. Това, което правих последните три-четири десетилетия за цялостното ми развитие чрез точни попадения и грешки, въпреки увереността ми, че е правилно не даде достатъчно добри резултати, а и здравните проблеми не се решаваха реално.

Това, което правя осъзнато повече от година, освен социалните ми и професионални ангажименти е да развивам, регенерирам и активирам цялостния си вътрешен и здравен потенциал напълно естествено без препарати от различно естество. Оказва се, че резултатите, които постигнах и за това кратко време и продължавам да постигам, са достатъчно много и това ме мотивира. Мога и да изброя – постигнах добра телесна детоксикация, която разбира се, трябва да се провежда периодично. Достатъчно добре възстанових и поддържам коленни и тазобедрени стави. Възстанових сърдечно-съдова система и приключих с аритмията. Гръбначния стълб се повлия много добре, неутрализирах лумбални и ишиасни болки. Поддържам цялостна телесна и емоционална кондиция основно с ПайдаЛаджин. Промених и намалих храненето си. Имам все по-добро себепознание и имам по-добър творчески потенциал. Постиженията не са малко нали?

Повечето от вас знаят или предполагат, че нищо негативно или каквато и да е дисхармония в организма – лека или тежка не ни напуска така лесно. Затова е нужно е да се преодолее мързела и да се работи сериозно, като се мине даже и през страданието. В крайна сметка мога да постигам реални здравни ефекти за минути, тъй като активирам организма сам да реализира чудото на пренареждане и баланс.

Да правя всичко това с отличен успех се дължи на участието ми в едноседмичните ПайдаЛаджин семинари с мастер Шао в България и Англия през 2016 година. Донаучих как с активни и пасивни упражнения ускорено да създавам условия за регенерация на организма ми, както и да напредвам с успехите си. Отчитам и факта, че имам повече от 30 години практика като спортен педагог и физикален терапевт(кинезитерапевт), познаващ и прилагащ тънкостите на източната медицина в практиката си.

Приех като призвание и предизвикателство, придобитите от мен дългогодишни знания и умения да предавам нататък на всички желаещи, за да могат реално да си помагат и на хората около тях без заблуди. Затова от август 2016 започнах да провеждам, благодарение и на професионалния си дългогодишен опит, кратки до седмични теоретико-практични семинари в България и Гърция.

Благодаря на всички повярвали ми и повярвали в себе си! Благодаря за подкрепата на съорганизатори и съмишленици! Благодаря на всички прекрасни домакини, при които сме провеждали семинарите си и предстои да провеждаме!

.

X

Biomedis Europe

All rights reserved.