Уважаеми приятели, за тези от вас, които се справят добре с руски, английски, немски, френски и гръцки език препоръчваме сайта на производителя https://www.biomedis.life
Компания БИОМЕДИС е създадена, за да даде възможност на всеки по всяко време, да получи не само уникалните продукти на компанията, но също и да получи най-важната информация за стойността на живота си, за себе си, семейството си и приятелите, за обществото. Компанията се стреми да помогне на хората по света да променят отношението към здравето, бъдещето и живота. Дейностите на учени, инженери и лекари, работещи за компанията имат за цел да създадават различни иновационни технологични продукти в областта на енергийната медицина. Научните изследвания и практически постижения в подобряване и поддържане на здравето и удължаване на живота, позволиха на БИОМЕДИС да предложи уникални, иновативни продукти, печелещи доверие и признание по цял свят.
Екипа на компанията вярва, че най-добрият начин да се привлекат хора към здравословен начин на живот и превенция на болестите е да се разработят продукти, които правят грижата за здравето удобно и универсално. Апаратите на БИОМЕДИС са устройства за поддържане на високо ниво на здраве и енергия на тялото!
Компанията се гордее с новите си продукти, създадени за вас и вашите близки. Екипът на БИОМЕДИС непрекъснато заспива с мисълта как да направи продуктите си още по-добъри, по-ефективни, удобни и достъпни. А всяка сутрин се събужда с радостта, защото знае, че днес може да се помогне на още повече хора.

Ценности и цели на Биомедис

Ценности:

     свобода;
     здраве;
     иновации и традиции;
     стремеж към съвършенство;
     отговорност;
     милосърдие;
     единство;
     просперитет.

Целите на Биомедис се определят от нуждите на клиентите и партньорите на компанията:

     Биомедис произвежда за хората здравните технологии, за по-добър живот, като им помага да реализират своите мечти и стремежи.
     Биомедис изгражда една от най-добрите компании в света в областта на технически средства за възстановяване и поддържане на здравето в дома, успехът на която се основава на професионализъм и чувството за свобода, здраве и щастие на партньорите на компанията по света.

История на Биомедис

- 2005 г.Създава се институт за изследване на енергоинформационни биотехнологии.
- 2008 Откриване на научно-производствена компания "BIOMEDIS".
- 2008 Производство и получаване на удостоверение от Министерството на здравеопазването на Русия на устройствота BIOMEDIS.
- 2009 Придобиване на лиценз за производство на устройства BIOMEDIS и започване на продажба в Русия.
- 2010 Стартиране на продажби в чужбина.

Основни въжможности за употреба на апаратите BIOMEDIS

     Индивидуализация на лечението за всеки отделен пациент.
     Апаратите са част от комплексния терапевтичен подход.
     Лечение на широк спектър от заболявания.
     Липса, когато се използва правилно на отрицателни странични ефекти.
     Лесни за обучение и използване.
     Компактността на оборудване, което позволява лечение, както в болнична обстановка така и в дома.
     Медицинско оборудване, разрешено от Министерството на здравеопазването на Русия, както и всички необходими сертификати за целия свят.

Благотворителност

Компанията е благодарна на клиенти и партньори, за възможността да покажат доброта и подкрепа за подпомагане на осиротели деца. Компанията се старае много усилено, да съдейства за работата на благотворителни организации, по всички възможни начини за насърчаване на щастието на децата от домовете за деца, съобразно техните нужди. Компанията се радва, че сте с нас в тази благородна дейност!

Днес BIOMEDIS е компания на чудесна възможност за всички, които споделят нейните ценности. Заедно с партньорите си компанията разработва иновативен и милосърден бизнес, помага на хората от различни страни, за да бъдат здрави и щастливи! Присъединете се сега! При нас е чудесно!

Биомедис Русия

  • Biomedis.ru

    Уважаеми приятели, за тези от вас, които се справят добре с руски, английски, немски, френски и гръцки език препоръчваме сайта на производителя https://www.biomedis.life Компания БИОМЕДИС е създадена, за да даде възможност на всеки по всяко време, да получи не само уникалните продукти на компанията, но също и да получи най-важната информация за стойността на живота си, за себе си, семейството си и приятелите, за обществото. Компанията се стреми да помогне на хората по света да променят отношението към здравето, бъдещето и...

    Прочетете още...

X

Biomedis Europe

All rights reserved.